fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG VELHOLDT LEJLIGHED KORT FRA AARHUS C

Del bolig

Her spiller både indretning og beliggenhed og kan til fulde tilfredsstille singlen, parret eller den studerende, som skal tage hul på det næste boligkapitel. Mens de indre rammer står flotte og lyse, sørger de store vinduespartier for en god udsigt over området, samtidig med at beliggenheden sikrer en gnidningsfri dagligdag kun 20 min. cykeltur fra Aarhus C.

Velkommen til Grøfthøjparken 159; en adresse der giver dig en attraktiv beliggenhed tæt på alle hverdagens nødvendigheder og nem adgang til Aarhus’ allerinderste. Du får nemlig hjemme i Viby J, hvor den nærmeste købmand kan nås blot 400 meter væk, ligesom Viby Torv med dets cafeer, restauranter og Viby Centret er at finde efter små 10 minutter på cyklen. Inden for omtrent samme afstand har du også Viby Jylland St., hvorfra du kan nyde godt af en direkte og kort tur ind mod Aarhus C, når dagen skal byde på strøgture, kulturliv og en friskbrygget kop kaffe i de livlige gader og stræder.

Dette komplementeres af en indretning, der står fuldstændig klar til, at du kan flytte ind og starte din nye tilværelse. Lejligheden er bygget i 1970 og udfolder sig på 42 kvadratmeter, hvor de lyse lofter og vægge skaber en dejlig, let fornemmelse og et enkelt, rent udtryk. Heriblandt kommer du til at råde over en god, lys stue, som kan rumme sofakrogen såvel som et spisebord med matchende stole. Der indbydes desuden til at prøve kræfter med alskens opskrifter i køkkenet, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken det grebsfrie design, de lyse elementer eller funktionaliteten. Ydermere indeholder boligen et badeværelse med brus og skabsvask.

Med lejlighedens placering er du virkelig kommet op i højden, hvilket resulterer i en udsigt, der lader dig skue langt ud over de nærliggende omgivelser og nyde solnedgangen, som du kan betragte, når den friske luft skal nydes i private rammer.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Grøfthøjparken 159, 14. mf., 8260 Viby J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
42
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus