fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Beliggenheden er lige i skabet; helt trukket væk fra vejen i en hyggelig gyde, hvor både I selv og gæster kan parkere. Et flot håndværkertilbud - giv et bud.

Del bolig

På en lukket koteletgrund i hjertet af Næstved er der tale om noget af en usleben juvel; et super projekt til det nyforelskede gør-det-selv-par, som drømmer om noget unikt og stemningsfuldt, som I sammen kan få til at funkle. Der skal lyde et hjerteligt velkommen til Kalbyrisvej 62A.


I præsenteres for en lukket, romantisk have med græsplæne, buske, bede og træer. Langs med grunden løber en lille bæk, så glæd jer til at nyde pausen enten under solen eller under den overdækkede terrasse med vandløbets rislen som baggrundsmusik. Fuglenes besøg i haven kan lige så let komplementeres af gæsters selskab i sommermånederne, mens (fremtidige) børn kan løbe rundt med det bløde græs som underlag.

Selve murstenshuset toner sig frem med en hvidpudset facade i to etager, og opførelsesåret siger 1920. Her skal ærmerne smøges op, og idéhæftet skal på bordet. Mulighederne er mange, og I bliver herrer over, hvilken retning, villaen skal hen imod, men som boligen står nu, tilbyder den jer fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et viktualierum under trappen og faktisk to køkkener på hver sin etage. Ligegyldigt hvad I kunne have af planer, lover villaen jer gode, let møblérbare værelser, og den optimale størrelse får I også i den vinklede stue, som støder op mod køkkenet. Potentialet er dog noget, der bedst kan mærkes, som man bevæger sig rundt i husets arealer, og til det står vi til jeres disposition.

Beliggenheden er der imidlertid ikke noget at gøre ved, og den er også lige i skabet; helt trukket væk fra vejen i en hyggelig gyde, hvor både I selv og gæster kan parkere. I flytter til et område, der er præget af grønne stisystemer, og sådan bliver det både let og hyggeligt at komme rundt med bare 750 meter over Viadukten og ind til Næstveds bymidte, hvor I finder alt fra supermarkeder over fine butikker, gode caféer, velbesøgte restauranter, barer, kulturcentret og selvfølgelig stationen, så også pendleren tilgodeses.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Kalbyrisvej 62A, 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
122
Grund:
406
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1920/1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus