fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SPÆNDENDE 60’ER-VILLA PÅ SOLSKRÆNTEN I ET AF VARDES VELETABLEREDE KVARTERER

Del bolig

Adressenavnet er hyggeligt, og det er både beliggenheden og huset også her på Solskrænten 8. I kommer dejligt tæt på naturen samtidig med, at alle Vardes tilbud kun er nogle parcelhuskvarterer væk.

I skal se på et hjem, der emmer af 60’er-stemning - og det endda virkelig velholdt og således indbydende. I kan derfor vælge og vrage efter forgodtbefindende, hvis I går med tanker om renoveringer og indsættelser af bestemte elementer, som I altid har drømt om. Som huset står nu, venter der jer et charmerende fletparket i den sydvendte og derfor lysfyldte stue, hvortil der er adgang til udestuen. Videre finder I tre værelser, hvor to byder på indbygget skabsplads, og I tages også tilbage i tiden i det tidstypiske, absolut charmerende køkken, hvor I kan have en spiseplads til morgenerne. Et badeværelse afrunder arealerne, før turen til kælderen tilbyder jer disponible rum og bryggers/vaskerum og egen udgang.

Huset er nærmere sagt opført i 1969 og fremstår pæn i sine røde mursten ude fra vejen. Potentialet er ligeledes enormt herude på den godt 800 kvadratmeter store grund med forhave, indkørsel og carport på den ene side, mens I på den anden side får en spændende have fuld af muligheder. Klip til her, og skab miljøer og græsplæne dér, og kronen på værket bliver terrassen og udestuen, der tilsammen fusionerer udelivet i sommermånederne.

Huset her er den oplagte mulighed for parret eller familien, der ønsker originale elementer og rammer for livet - eller for jer, der er på udkig efter en skøn beliggenhed og et fantastisk hus at renovere og skabe på egne præmisser. Hvad end jeres situation er, så står I her med et hus, der ligger lige ud til skov, å og ganske gode stisystemer i nærmiljøet. Sådan får I gå- og cykelafstand til institution, skole, sågar gymnasium, og der skal heller ikke gå meget mere end en kilometer, før Varde så småt åbner sig op for jer med alt, hvad dertil hører. Og med Varde N trinbrættet lige om hjørnet bliver det kun nemmere af få mere bystemning med under 20 minutter i toget til Esbjerg.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Solskrænten 8, 6800 Varde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
95
Grund:
813
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus