fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Højt beliggende i det naturskønne boligområde Annisse Nord, beliggende i Nordsjælland, finder i denne unikke bolig.

Boligen rummer en funktionel og praktisk planløsning, og er renoveret henover de seneste 5 år, så boligen står knivskarpt med moderne indretning, der læner sig op af nutidige boligtendenser.

Boligen har fået skiftet alle vinduer og døre i 2018, samt udskiftet alle indvendige døre løbende siden 2020. Derudover er der installeret luft til vand anlæg som varmekilde

Her venter jer 118 veldisponerede boligkvadratmeter, samt en garage på hele 60 kvadratmeter. Boligen fremtræder flot med store vinduespartier, fantastiske lysindfald og et uderum til den helt store guldmedalje.

Boligen rummer en lille entre, et funktionelt bryggers med vaskesøjle og skabsplads, fordelingsgang med indbygningsskabe, tre rummelige værelser hvoraf der fra forældresoveværelset er direkte adgang til flot badeværelse med gulvvarme og spa. Herudover er der yderligere et flot badeværelse med stor bruseniche, ligeledes med gulvvarme. Køkkenet fra 2017 med skandinavisk design er lyst og indbydende, rummer masser af skabsplads og ligger i åben forbindelse med den hyggelige lyse stue. Fra stuen er der direkte udgang til den aflukkede have og den store træterrasse fra 2020. Sommerhalvårets omdrejningspunkt er uden tvivl den store terrasse med swimmingpool i niveau, skæve vinkler, trappenedgang til velanlagt have, samt trappenedgang til stor garage. Der er masser af hyggekroge, og når foråret og sommeren sætter ind er der ikke et øje tørt med poolens krystalblå vand og havens flotte beplantning. Der skal herudover fremhæves en flot udsigt over området flere steder fra grunden, både inde og ude.

Området er et større, roligt nabolag hvor naboer værner om hinanden. Området byder på gode stisystemer, flot natur, velfungerende folkeskole og 2 gode daginstitutioner. Helsinge by, kan via stisystemer nås med cykel og tager du bilen kan du være i centrum indenfor 5 minutter. Hillerød og Tisvildeleje kan nås i bil på 15-20 minutter, og København på 40 minutter.

Dette er en bolig der skal opleves. Velkommen til fremvisning på Kløvermarksvej 7


Kløvermarksvej 7, Annisse, 3200 Helsinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
118
Grund:
1000
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus