fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

SKØN OG LYSFYLDT LEJLIGHED MED CENTRAL BELIGGENHED

Hvis I drømmer om at bo centralt i Vejle i en flot og lys lejlighed, der er præget af pæne og moderne løsninger, så tag med til Vesterbrogade 7A. Her kan I se frem til et hjem med en veldisponeret planløsning, der er fyldt med lys fra de franske altaner og de store vinduespartier. Velkommen til.

Boligen tager imod jer fra fordelingsentréen, hvorfra I straks vil fornemme den pæne, gennemgående indretning, der blandt andet inkluderer flotte ensartede trægulve, lyse vægge og loft. Herfra vil I enten kunne bevæge jer ind i soveværelset, der giver jer god plads til indretningen, imens en dobbeltdør åbner op til en fransk altan, så I både får masser af lys og frisk luft, ligesom I kan bevæge jer ud på badeværelset, hvor I finder alt det, I har brug for. Rummet er opført med et mørkt flisegulv, bruseniche, toilet, vask samt vaskesøjle. Til sidst kommer I ud i køkkenet og stuen, der befinder sig i det samme store rum. Køkkenmodulerne er hvide, og den smarte indretning giver jer godt med bord- og opbevaringsplads, imens køkkenhalvøen sørger for at adskille rummet, så I kan indrette jer med forskellige afdelinger til spiseplads og sofaområde.

Jeres kommende hjem er beliggende i en flot rødstensejendom fra 1980, der har et pænt og klassisk udtryk med sit røde tegltag, de hvide vinduer og franske altaner. Her er der forberedt til fiber i lejligheden, og I får derudover nem adgang til parkeringspladser, så bilen altid har et holdested, imens gården også inkluderer et lille grønt område.

Vejle er rig på alt fra historie, kultur, natur og byliv, så I har et væld af muligheder ved hånden. Med adresse her befinder I jer helt centralt, så I på bare et minut kan gå hen til Vestergades hyggelige handelsliv med butikker, spisesteder og forskellige indkøbsmuligheder. Derudover har I også gåafstand til Vejle Station, det hyggelige havnemiljø og de grønne områder ved Beriderbakken.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Vesterbrogade 7A, 2. tv., 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
64
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus