fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Dette lyse og indbydende hjem byder på flotte detaljer i indretningen, det råder over en skøn matrikel med gode udearealer, og der er plads til hele familien i de fem værelser. Velkommen til Herlev!

Hjemmets 145 kvadratmeter fordeler sig over en velindrettet planløsning.

Du ledes ind i hjemmet via entréen og træder derfra ind i det rummelige spisekøkken med loft til kip og spændende lysindfald. Herfra er der gennemgang til den charmerende stue, også med loft til kip og flotte murstensvægge. Der er store vinduespartier i sort, der giver et godt lysindfald, samt en brændeovn, der sørger for en hyggelig atmosfære. Derudover har boligen hele fem værelser, som enten alle kan anvendes som soveværelser, eller hvor et kan fungere som kontor eller krearum, hvis behovet snarere er til det.

Desuden er der et badeværelse, et gæstetoilet samt et bryggers med vaskefaciliteter. Fra bryggerset er adgang til et praktisk viktualierum og udgang til baghaven.

Udover en brostensbelagt indkørsel samt en garage byder grunden på græsareal, fliseterrasse på to sider af huset og et drivhus. Dertil kommer endnu en terrasse, hvor du kan indrette en udendørs spisekrog eller et loungeområde til afslappende stunder. Haven, der omgiver huset, har frugttræer, bærbuske og grøn beplantning, der bidrager til en fredelig atmosfære.

Området er velegnet til dig, der ønsker at bo i et fredeligt villakvarter, og som vil være tæt på institutioner, shopping og byens muligheder. Nærmeste folkeskole er kun 270 meter fra hoveddøren, nærmeste børnehave er 750 meter væk og Steinerskolen i Hjortespring ligger i cykelafstand (2,3 km). Der er ca. en kilometer til nærmeste supermarked og blot to kilometer til Herlev Bymidte og Butikscenter, hvor der er adskillige butikker, spisesteder og kulturtilbud. Busstoppestedet ligger for enden af vejen, og det tager det kun 20 minutter i bil at komme til København.

Huset er tegnet i 1957 af de to arkitekter Ib og Jørgen Rasmussen som bidrag til en arkitektkonkurrence udskrevet af Sparekassen for København og Omegn. Konkurrencen skulle resultere i forslag til nye typehuse, og blandt de mange indsendte forslag blev huset udvalgt som et af otte huse, der blev bygget til byggeudstillingen “Mit eget hus” i Rødovre i 1958. Arkitekterne er desuden kendt for Birkerød Rådhus, Sorø Rådhus, Buddinge kirke, Solvangsskolen i Farum og mange andre.

Vi glæder os til at møde dig ved en fremvisning.


Køllegårdsvej 19, 2730 Herlev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
145
Grund:
720
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus