fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Nu udbyder vi denne mere end rummelige villa, tæt på landsbyen Østbirk, i pendlerafstand til både Horsens, Aarhus og Vejle.

Del bolig

Nu udbyder vi denne mere end rummelige villa, tæt på landsbyen Østbirk, i pendlerafstand til både Horsens, Aarhus og Vejle. Her får I mange kvadratmeter at brede jer på, hvilket gør boligen ideel til til den sammenbragte familie, eller til jer, der drømmer om en stor børneflok og som ønsker ro, plads og luft i hverdagen.

Huset ligger omgivet af marker og 5 minutters kørsel - eller en frisk cykeltur fra landsbyen Østbirk, hvor der er et godt lokalliv med både dagligvareindkøb, skole, børnehave og sportshal. Trænger I til lidt mere byliv er der blot 20 minutters kørsel til Horsens, der har et rigt butiks-, kultur- og caféliv, ligesom både Aarhus og Silkeborg er indenfor køreafstand.

Selve huset er fra 1900, og her får I hele 255 kvadratmeter at boltre jer på, så her er god plads til både børn og teenagere. Alle rum fremstår pæne og velholdte med fine gulve og en moderne indretning, og hoveddøren åbner til en rummelig entré med håndvask, hvorfra der adgang til et værelse samt det store køkken-alrum, der kan blive husets samlingspunkt. Det flotte køkken har masser af bord- skabsplads samt amerikanerkøleskab, ovn og gaskomfur. I forlængelse heraf, ligger to stuer en suite. Den første og største, er med sin brændeovn, oplagt til familiehygge og sofa-afslapning, mens den mindre stue kan bruges til kontor eller læsehjørne. Herfra er der desuden udgang til husets sydvendte udestue, der byder på vinranker, trægulv og vinduer hele vejen rundt med udsigt til haven.

Til stueplan hører også et bryggers med vaskefaciliteter, et opbevaringsrum og et badeværelse med flisegulv, badekar og en lækker bruseniche. Førstesalen byder på tre ekstra værelser, alle med hyggelige tagvinduer samt en rummelig repos og et ekstra badeværelse med separat brus og rainshower. Så er der store børn eller teenagere i familien, kan de heroppe få deres helt egen afdeling, hvor de kan råde og regere, mens de voksne kan indrette soveværelse i stueplan og få ro og voksentid der.

Til ejendommen hører også to terrasser, en stor have anlagt med græsplæne og træer samt to garager og værksteder. Så her er gode rammer for alle, der har håndværker-hænderne skruet godt på. Området byder desuden på mange smukke naturområder, for eksempel omkring Mossø eller Ejer Bavnehøj, og i fritiden kan I stresse af med lange gå- eller cykelture blandt de omkringliggende marker.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kvægenbjergvej 1, Såby, 8752 Østbirk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
255
Grund:
942
Værelser:
6
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus