fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig


Kom indenfor på en fremvisning af Absalonsgade 6B, hvor vi nu udbyder en 92 kvadratmeter stor lejlighed i indflytningsklar stand. Lejligheden fremtræder lys, tidløst og veldisponeret, og den ligger tilmed i hjertet af Sorø med den hyggelige handelsgade få meter fra hoveddøren.

På adressen venter en velbygget og velpasset etageejendom fra 1917, og denne lejlighed ligger øverst oppe uden larmende overboer. Den høje placering sikrer naturligvis også lys og udsigt ad libitum, og som beboer er der desuden brugsret til et hyggeligt gårdmiljø, ligesom der er fine parkeringsmuligheder.

Lyse trægulve, store vinduespartier og charmerende skråvægge venter jer indendørs, og de 92 kvadratmeter fordeler sig over en ideelt udnyttet planløsning, der er velegnet for en bred målgruppe - det gælder eksempelvis enlige, par, små familier og helt op til tre studerende, der ønsker at skabe et mini-kollektiv. Hoveddøren åbner mod en rummelig entré i lejlighedens centrum, og herfra er der videre afsæt til resten af hjemmet. De tre værelser har alle en god og funktionel størrelse, hvilket sikrer gode indretningsmuligheder. Stuen har en imponerende størrelse med plads til både sofa- og spiseafdeling, og hjemmet afrundes med et tidløst køkken og et pænt badeværelse med bl.a. separat bruseniche.

Beliggenheden er uden tvivl det, der sætter prikken over i’et. Absalonsgade ligger nemlig som en hyggelig sidegade til Storgade, som huser et hyggeligt og lokalt butiksliv med alt lige fra spisesteder og kædebutikker til småforretninger, biograf og kunstmuseum. Der er gåafstand til grønne åndehuller som Akademihaven, Sønderskoven og den smukke natur omkring Sorø Sø, og på cykel tager det heller ikke mere end 6 minutter til stationen, hvorfra der er togforbindelser mod bl.a. København, Esbjerg og Aalborg.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Absalonsgade 6B, 3. th., 4180 Sorø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
92
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1917
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus