fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Det er en sand fornøjelse at byde velkommen indenfor i denne lyse og tidløse lejlighed, der sikrer dig et indbydende hjem med en hyggelig placering. Prikken over i'et er lejlighedens solrige terrasse

Del bolig

Det er en sand fornøjelse at byde velkommen indenfor i denne lyse og tidløse lejlighed, der sikrer dig et indbydende hjem med en hyggelig placering. Prikken over i'et er lejlighedens solrige terrasse. En ideel bolig til det unge par eller til den studerende, og så er hjemmet endda delevenligt. Velkommen.

Boligkvadratmeterne fordeler sig over 68 af slagsen, hvor du starter i en pæn og praktisk entré med mulighed for opbevaring af sko og overtøj. Herfra har du et hyggeligt og passende soveværelse med en god rumfornemmelse og et fint lysindfald samt god skabsplads. Ved siden af finder du køkkenet, der fremstår velholdt og klassisk med virkelig god opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer. Her kan de kulinariske evner snildt udfoldes. Ydermere er der både i køkken og soveværelse monteret nye vinduer. 

Også badeværelse er holdt tidløst og præsenterer sig med en skøn volumen, der supplerer rummet med alt fra bruseniche til funktionelle vaskefaciliteter. Hjemmets opholdsstue er stor og lys og giver god mulighed for at indrette med både spiseområde og sofagruppe. Noget helt særligt ved denne bolig er den fantastiske terrasse, som du tilgår via. stuen. På lune sommerdage kan dørene stå åbne og således bliver uderummet en naturlig del af boligen. Terrassen er både rummelig og solrig, hvorfor I let kan indrette jer med bløde loungemøbler og blomstrende planter. Udsigten er tilmed grøn og fri, da du har kig til ejendommes hyggelige fællesarealer.

Med denne adresse kan du se frem til en rigtig god placering. Her har du alting omkring dig, hvad end du ønsker grønne landskaber, skønne kystarealer eller masser af byliv. Få hundrede meter fra hoveddøren finder du et dejligt skovområde, mens du har en kort cykeltur, nemlig tre kilometer, til Risskov Strandpark med en virkelig dejlig badestrand. Til nærmeste indkøbsmulighed har du 600 meter, hvor du også finder spisesteder og takeaway. For storblomstrende by- og kulturliv har du Aarhus C efter bare seks kilometer, før du står midt i det charmerende centrum.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Kantorparken 77, st.. th., 8240 Risskov
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus