fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Kolding er en skøn fjordby, og I kan nu bosætte jer lige her, hvor byen er allerbedst. Med denne beliggenhed kan I både finde skønne naturoplevelser ved vandet, den smukke Slotssø, som ligger 550 meter væk, og Kolding Skov, der ligger under tre kilometer herfra. På samme tid befinder jer i en større by, der byder på et rigt kulturliv – byens vartegn er slottet Koldinghus, som vitterligt ligger få minutters gang fra adressen.


Boligen fremstår lysfyldt, veldisponeret og stilren, og dens 80 boligkvadratmeter fordele sig over en god og gennemtænkt planløsning, der er velegnet for en bred målgruppe - det gælder eksempelvis singler og par såvel som den lille familie med et barn eller venneparret, der søger en delelejlighed.


I hjemmets centrum ligger en rummelig fordelingsentré, og herfra er der videre afsæt til resten af boligen. Køkkenet er opført i et flot, strømlinet design med lækre, integrerede hårde hvidevarer samt fin bord- og skabsplads, og sideliggende venter et stort, indbygget viktualierum til opbevaring af fx tørvarer. Stuen er lys og indretningsvenlig, og det samme gør sig naturligvis gældende for boligens to værelser - heraf har det ene tilmed eget walk-in-closet. Lejligheden afrundes med et depotrum samt et stort badeværelse, som bl.a. har separat bruseniche og vaskesøjle. I lejligheden er der desuden også antenne, telefon og fiberforbindelse i lejligheden. 


Ejendommen er fra 1890, og den er opført med et klassisk arkitektonisk udtryk. I bygningens stueetage er der erhverv, og som beboer er der selvfølgelig brugsret til et hyggeligt gårdmiljø, hvor I kan tilbringe solskinsdagene under åben himmel.


Helligkorsgade 2B ligger på en af midtbyens bedste beliggenheder - her er I nemlig tæt på bylivet og det hyggelige leben. I kommer til at have alt, hvad I måtte få brug for inden for kort rækkevidde, mens der er flere spisesteder og hyggelige caféer til weekenden.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Helligkorsgade 2B, 1. tv., 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
80
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1890/2005
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus