fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 143 M3 TRÆVILLA FRA 2005 MED 48 M2 GARAGE OG EN SÆRLIG GOD BELIGGENHED

Del bolig

Indeklimavenlig 1-plans trævilla med stor garage, beliggende for enden af en lukket vej direkte til grønne arealer.
 
For enden af en særdeles hyggelig villavej, der emmer af fred og ro, finder I denne charmerende bolig. Foruden en naturrig beliggenhed og et familievenligt nabolag kan I se frem til en indbydende bolig med en solrig have. Velkommen til Humlekærgård 5.

Villaen er opført i 2005, hvilket sikrer jer en flot og funktionel bolig med gode løsninger og en gennemgående indflytningsklar stand. Her er pæne materialevalg og et fint lysindfald, hvilket giver jer en indbydende base til hele familien. Boligens planløsning lader jer starte i en lys og rummelig fordelingsentré, hvorefter I møder hele fire gode værelser med mange anvendelsesmuligheder. Dertil kommer to velpassede badeværelser, begge med vask og wc og det ene med en indbydende, separat bruseniche.

Villaen byder ligeledes på en stor og skøn opholdsstue med plads til et hyggeligt sofaarrangement og et lyst spiseområde. Stuen munder ud i et indbydende hjørnekøkken, der står flot med velholdte overflader og alt i hårde hvidevarer, inklusive en opvaskemaskine. Her kan madkunst og samvær forenes på bedste vis, mens hverdagens praktikaliteter let kan klares i husets bryggers, hvor I får gode vaskefaciliteter. Boligen byder ligeledes genvækstanlæg, samt gulvvarme i alle rum.

Åbner I havedøren op, træder I direkte ud på en rummelig terrasse med masser af sollys og rig plads til hele familien. Herfra har I udsigt til resten af haven, der er grøn og velanlagt med hyggelige kroge, bede, buske og træer. Grunden byder desuden på en tilhørende stor og mulighedsrig garage samt et disponibelt rum.

Prikken over i’et er uden tvivl jeres nye beliggenhed, for her kommer I til at bo virkelig trygt og rart med kun få minutters gang til Køge N station. I får hjemme i et behageligt villakvarter med gode naboer og ikke mindst et naturskønt areal lige rundt om hjørnet. Baghaven byder nemlig på et grønt landskab med indbydende beplantning og et fint søområde, hvor dagligdagens udflugter let kan gå til. Indenfor kort gå- eller cykelafstand finder I desuden flere pasningsmuligheder og skoler samt både svømmehal, takeaway og velassorterede dagligvareforretninger. Som et ekstra plus har I blot omtrent to kilometer til et naturrigt område med åbne vidder og vandudsigt. Og er I i bil venter København efter bare en halv times kørsel.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Humlekærgård 5, 4600 Køge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
143
Grund:
710
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2005
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus