fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Nu kan vi med glæde byde velkommen til denne indbydende og indflytningsklare andelsbolig, der rummer 113 veldisponerede kvadratmeter, en overkommelig have, to gode terrasser og en familievenlig beliggenhed i Annalyst kvarteret. Velkommen hjem. Vi kan tilbyde en flot og lys bolig, der er opført i 2010, med funktionelle løsninger og en gennemgående stil. AB Annalyst er klimavenlige huse, opvarmet med jordvarmeanlæg, gulvvarme i hele huset og har solceller på taget, derfor lave forbrugs udgifter. Hjemmet byder på 113 kvadratmeter, der fordeler sig over en entré, et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og hele tre værelser med et fint lysindfald og mange anvendelsesmuligheder. Det ene værelse er endda i forlængelse af et walk-in, hvilket giver jer rig mulighed for at opbevare hele garderoben samlet. Dertil kommer boligens store badeværelse, der fremstår velholdt og lyst med masser af opbevaringsplads, badekar og separat bruseniche. Boligens samlingspunkt, den store stue, der kombineres flot med køkkenet, er både lys og indbydende med god plads til hele familien. Køkkenet fremstår velholdt og tidløst med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer og adgang til et meget praktisk opbevaringsrum. Fra køkkenet er der et hyggeligt kig over halvvæggen til resten af rummet og ikke mindst til husets fine have og terrasse. Også udearealerne kan I se frem til, for her får I to skønne terrassemiljøer, en foran og en bagved huset. Der er altså rig mulighed for at følge solen i løbet af dagen, og indretter i terrasserne med bløde havemøbler og blomstrende potter, har I to dejlige oaser sommerhalvåret igennem. Terrassen foran huset er flisebelagt og lukket med rækværk og giver et dejligt gårdmiljø. Der er både carport, redskabsrum og overdækket cykelparkering. Terrassen bag huset er lige ud til den lille have og har et lille skur til havegrillen. Boligen ligger i det attraktive Annalyst villakvarter med stisystemer, velholdte haver, rolige veje og masser af grøn beplantning. Meget let adgang til grønne områder, marker og søer. Her er altså trygt og roligt, perfekt til børnefamilien. Adgang til gymnasium, skole og daginstitutioner indenfor kort cykel afstand via cykelstier, og så er I heller ikke langt fra velassorterede indkøbsmuligheder, hvorfor dagligdagens indkøb let kan klares. Skal i på udflugt, har i motorvejen indenfor nem afstand. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Annalyst 222, 7430 Ikast
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
113
Grund:
6065
Værelser:
4
Energimærke:
A2020
Bygget/ombygget:
2011
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus