fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Vester Voldgade, en central og eftertragtet sidegade til H. C. Andersens Blvd., kan I nu flytte direkte ind under himlen. Denne veludførte og elegante andelsbolig tilbyder nemlig mere end bare "ingen overboer". Taglejligheden har nemlig et lys uden lige fra flere dejlige ovenlys- og tagvinduer - det hele i åbne og rummelige arealer. Der er mulighed for etablering af egen privat tagterrasse - dette kræver en tilladelse fra kommunen.

Der er godt 100 kvadratmeter at flytte ind i, og de udspiller sig på en stor entré, der åbner direkte op til det store køkken-alrum, som udgør boligens hjerte. Herfra har I adgang til en opholdsstue, et karbadeværelse og to gode værelser, der ligger i hver sin ende af hjemmet. Denne lejlighed egner sig godt til både familien men også de unge, der ønsker en delelejlighed.

Et hvidt køkken giver jer fantastisk god arbejdsplads både på bordet og bag de hvide flader med integrerede greb. Er I glade for at skabe gode smagsoplevelser for hinanden og for venner og familie, bliver det således under de allerbedste lysforhold, og opvaskemaskinen skal nok tage sig af resten. I den anden ende præsenterer en flot trævæg sig, og i det hele taget bliver rummet spændende at indrette med sine vinkler, og skydedøren ind til opholdsstuen sætter prikken over i’et. Slutteligt er værelserne lige så indretningsvenlige som resten, og på badeværelset kan I præge hjemmet i hvilken retning, I ser bedst.

Selve ejendommen præsenterer sig flot med et opførelsesår i 1892, hvor I kan nyde facadens pæne ornamentering fra vejen. Parkeringspladser finder I lige rundt om hjørnet, og ellers er der afsæt til København K lige uden for hoveddøren. I smørhullet mellem Langebro, Marmorbroen, Christiansborg Slot, Glyptoteket, Nationalmuseet, Den Classenske Legatskole og Tivoli kan I gå til det hele. Restauranter, barer, caféer og nichebutikker ligger som perler på en snor, og samtidig kan I gå til Rådhuspladsen på et par minutter, hvor både metroen og gaderne omkring Strøget nemt kan tage jer videre. Havnebadet på Bølgen lige for enden af gaden. Gode løberuter både rundt om havnen, samt på volden lige på den anden side af ”Lille Langebro”, for enden af gaden er også at finde.

Foreningen er god og med solid økonomi – godt fællesskab er også værd at nævne, da der afholdes diverse arrangementer for beboerne.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Vester Voldgade 94, 5. tv., 1552 København V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
101
Grund:
671
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1892
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus