fbpx
Plantegning Zoom

PÅ DENNE VELINDRETTET 1-PLANSVILLA I MED NATURSKØN BELIGGENHED

Del bolig

Midt iblandt marker og skøn natur ligger dette hjem, der med sin ideelle planløsning har plads til hele familien. Her er der hele fire værelser, der er den skønneste have med tilhørende terrasser, og samtidig bydes du på en tilværelse i landidyl med alt det bedste, det indebærer.

Villaen har hele 180 velindrettede kvadratmeter at gøre godt med. Her finder du bl.a. køkkenet, der ligger i delvis åben forbindelse til leverummet, hvor køkkenøen fungerer skønt til at binde rummet sammen. Derfor kan samtalerne også foregå over madlavningen, da der er plads til en spisestue ved siden af. Samtidig kan du indrette en tv-stue i den anden ende, og leverummets store vinduespartier vil sørge for at skabe lys til familiens samvær. I denne bolig er der nemlig plads til hele familien, da der er fire værelser, som kan indrettes efter eget ønske. Tilmed er der sørget for optimale rammer til hverdagens gøremål, da hjemmet råder over et stort bryggers med vaskefaciliteter og indbyggede skabe, så der også er plads til garderobe. Desuden er der en gang, en entré og et rummeligt badeværelse, der er holdt i lyse toner.

Boligen er opført i 1971 og vidner om et velholdt hjem, hvor dets særpræg med de store vinduespartier giver lys og et skønt kig til grønne arealer. Hjemmet har en have af god størrelse, hvor den grønne plæne indbyder til brug, og du kan f.eks. etablere et legeområde til børnene eller et orangeri til at nyde afslappende stunder. Desuden råder villaen over hele to terrasser, hvoraf en er overdækket, og her kan du indrette dig med et loungeområde og en udendørs spisekrog, hvor snakken kan gå blandt familie og venner med udsigt til den omkringliggende natur.

Hvis du kunne tænke dig en fredelig tilværelse i landlige omgivelser, er dette hjem lige noget for dig. Villaen omkranses af flot natur og marker, og du skal ikke længere end tre kilometer, førend du støder på havet, hvor der også ligger forskellige strande. Tilmed er der gode institutionsmuligheder til børnene, da der ligger en naturbørnehave tre kilometer væk, mens der ligger en skole 2,5 kilometer derfra. Hvor man kan komme dertil via den gamle jernbane som i dag er lavet til sikker cykelsti. Den går lige ledes helt ind til Kerteminde by. Og når du skal handle ind til hverdagens fornødenheder, tager det kun syv minutter i bil at komme til nærmeste indkøb, og ellers tager det blot femten minutter til Kerteminde, hvor du kan nyde godt af byens adskillige hyggelige butikker, spisesteder og havnemiljø.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Stubberup Bygade 13A, 5390 Martofte
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
180
Grund:
1700
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
1.523 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus