fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Med Hermann Stillings Vej 4 som din fremtidige adresse vil dagligdagen køre som smurt og tilværelsen kunne nydes til fulde, idet alle hverdagens fornødenheder er at spore ganske tæt på, og du har endnu mere godt i vente med rekreative områder og nem adgang til Randers C.

Der er ikke meget at tage fejl af ved beliggenheden, for her får du lidt af alt det bedste. Gåture på grønne områder kan nemt finde sted kort vej fra hoveddøren, imens en Rema 1000 venter i en afstand af ca. 200 meter, og hvis du er lidt af en vandhund, så vend blot blikket mod Randers Roklub. Derudover får du fordelen af at bo i et roligt og trygt område, men uden at skulle bekymre dig om at undvære byens mange muligheder, da du i en afstand af 1,3 km har butikker, spisesteder, biograf og mere til i Randers C. Er der tale om den lille børnefamilie, så frygt ej, for både skoler og daginstitutioner ligger fordelagtigt i gåafstand.

Nu til selve hjemmet. Her bliver du en del af A/B Rosendal Andelsforening, og så kommer du til at flytte ind i en ejendom, der blev opført i 1940. Du vil sikkert også sætte pris på de to altaner, som kan tilgås fra henholdsvis køkkenet og stuen, hvilket bl.a. indebærer en hyggelig udsigt til grønne træer, når du skal slappe af i det udendørs. Igen vil vi gerne fremhæve de grønne områder, som støder op til ejendommen, så du ikke skal kigge langt efter en solskinsplet i de varme sommermåneder.

Boligen har sit udspring i en fordelingsentré, så ‘delevenlig’ kan der også sættes flueben ved. På højre hånd finder du et køkken, hvor du kan tage kaffen direkte med ud i den friske luft på altanen. De indre rammer fordeler sig yderligere på et værelse, hvor de gode kvadratmeter fremstår rigtig indretningsvenlige og fulde af alskens anvendelsesmuligheder, og så fortsætter boligen ind i et badeværelse med brus. Der er desuden rig mulighed for at skabe et hyggeligt samlingspunkt i stuen, som står klar til at rumme spisebordet såvel som sofaområdet.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Hermann Stillings Vej 4, 2. tv., 8930 Randers NØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
63
Grund:
2510
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1940
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus