fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GOD FORENING, ALTAN OG P-PLADSER!

Del bolig

Det er en sand fornøjelse at byde indenfor i denne dejligt lyse andelsbolig, der byder på en skøn altan samt en både grøn og bynær placering.

Når du træder indenfor i den velholdte ejendom fra 1941, vil du straks bemærke den gode og trygge atmosfære, som hersker her. Og fra opgangen er det let at tilgå boligen, der lader dig starte i en fin og helt lys entré med plads til sko og overtøj i det indbyggede skab.

Fra entréen møder du et lyst og indbydende badeværelse, der er holdt helt klassisk med wc, vask og brus. Dertil kommer endnu et ganske lyst rum, der byder på et tidløst køkken med regulære elementer som gennemgående fremstår i fin stand og byder på et grønt vindueskig. Hertil kommer hjemmets to rummelige værelser, der byder på et væld af indretningsmuligheder. Værelserne kan snildt fungere som stue og soveværelse, men kan også deles i mellem to studiekammerater eller lignende. I det ene værelse får du særdeles flot og indbygget skabsplads, mens det andet værelse giver dig en solrig udgang til altanen. Her er fin plads til bord og et par stole, hvorfor morgenkaffen let kan nydes herude.

Alt i alt får du her en lys og klassisk lejlighed med nyere vinduer og mange muligheder - endda en altan til de lune dage. Også beliggenheden er god, for du kommer til at bo blot en kilometer fra Damhussøen og de omkringliggende landskaber, der giver dig et naturskønt og rekreativt areal. Efter en kort gå- eller cykletur møder du desuden flere hyggelige handelsgader, der giver dig rig mulighed for alverdens spisesteder, træningscentre, forretninger og indkøbsmuligheder, blandt andet Rema1000, Netto, Dagli’ Brugsen, Lidl, Føtex og Aldi. Og så kan du let cykle til alle Københavns charmerende bydele, hvor blandt andet Frederiksberg Have, Zoologisk Have og Søndermarken venter efter bare 2,5 kilometer. Indenfor 1,5 km finder du offentlig transport i form af F-toget, B-toget og diverse busser. Til foreningen medfølger parkeringspladser, kælderrum, vaskekælder og cykelparkering.

Vigerslevvej 95, st.. tv., 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
61
Grund:
1574
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1941
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus