fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Velkommen til Nørregade 15, hvor både planløsningen og beliggenheden henvender sig i særdeleshed til jer, der gerne vil skabe netop jeres drømmehjem i en mindre by tæt på natur og marker.

Del bolig

Velkommen til Nørregade 15, hvor I netop har muligheden for at blive de kommende ejere af denne mulighedsrige villa fordelt på to plan. Både planløsningen og beliggenheden henvender sig i særdeleshed til jer, der gerne vil skabe netop jeres drømmehjem i en mindre by tæt på natur og marker. 


Indendørs venter jer flere gode kvadratmeter fordelt på to plan. Fra hoveddøren træder I direkte ind i entréen i hjemmets stueplan, hvor der er plads til at stille skoene og hænge jakkerne, før I bevæger jer videre ind. Hertil kommer en relativt åben planløsning, hvor køkken, alrum og de to stuer forbindes i ét, hvilket giver jer et lyst og åbent hjem. Fra alrummet er der ligeledes adgang til et disponibelt rum med fyrrum. Førstesalen byder hertil på boligens værelsesafdeling med tre værelse og et rummeligt badeværelse. Boligen præsenterer sig med nogle gode rammer, samtidig med at det lægger op til at I som de kommende ejere renoverer og moderniserer, således det har mulighed for at tilgodese netop jeres hverdag. 


Villaen er opført i 1930 og trækker tråde til murermestervillaerne fra samme periode med sin rødmurede facade og hvidrammede vinduer. Med til ejendommen hører et grundareal på 1.435 kvadratmeter, som byder på en længere indkørsel, en terrasse samt et grønt areal, hvor den havekyndige har mulighed for at gå til værks med alskens projekter. De ydre rammer ligeledes til en kærlig hånd, men med lidt arbejde kan det hurtigt komme til at stå flot og indbydende frem. 


Som tidligere nævnt kommer I til at bosætte jer trygt og roligt blandt grønne markbredder. Den lille by Østrup kommer til at danne ramme om jeres tilværelse, og den er kendetegnet ved mindre gader og veje med familievillaer samt flere bustoppesteder med forbindelser til blandt andet Aars, Vestrup og Farsø; og de daglige fornødenheder såsom dagligvarer, institution og skole skal ligeledes findes i de større, nærliggende byer. 


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning. 

Nørregade 15, Østrup, 9600 Aars
Pris:
425.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
1435
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
1.473 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus