fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Denne klassiske 60’er-villa på Sognegårdsvej 6 tilbyder mange regulære kvadratmeter til en rigtig god pris, og er den ideelle bolig for jer, der ønsker god plads helt tæt på skole, daginstitutioner, idrætshaller og indkøb.


Huset har 4 værelser (hvor det ene let kan deles, så der bliver 5), 2 stuer, 3 badeværelser, kælder og ligger på en 1.136 m2 stor grund.

Villaen har masser af original charme med murstensvægge, indbygningsskabe og pejsestue, men fremtræder alligevel i en indflytningsklar stand. Den gedigne bolig har også stort potentiale for, at I kan sætte jeres eget særlige præg, hvis I har bestemte visioner for jeres kommende hjem.


Samtlige rum er regulære og indretningsvenlige, og som et ekstra plus er der mulighed for separate forældre- og børneafdelinger, hvis I ønsker det. Kælderens to disponible rum kan rumme alt fra LEGO-legeplads, bordtennis eller billardbord til hjemmebar, værksted eller vaskerum.


Ejendommen ligger i Lindved en smule nord for Vejle, og Sognegårdsvej er et lille lukket vænge, hvor huset ligger helt inde i bunden, så I er sikret ro og privatliv – men samtidig ligger huset så tæt på Lindveds centrale liv ved skolen og hallen, at I ved spisetid bare kan kalde på ungerne, hvis de er ovre og hygge sig med de andre børn på det populære aktivitetsområde ’Young Town’. Der er få hundrede meter til den lokale Dagli’Brugsen og blot 13 minutter i bil ind til Vejle. For pendleren er der nem og hurtig adgang til Midtjyske Motorvej og Østjyske Motorvej, så I er hurtigt på vej uanset om I skal mod øst, vest, syd eller nord.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Sognegårdsvej 6, Lindved, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
187
Grund:
1136
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1964/1976
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus