fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Nu har I muligheden for at blive de kommende ejere af denne fine og mulighedsrige villa. Her får I en god planløsning med flere gode rum samt et hyggeligt udeareal, der med sikkerhed vil tilgodese tilværelsen hos alt fra børnefamilien med både store og små hjemmeboende børn til det pladskrævende par.

Fra hoveddøren træder I direkte ind i entréen i det høje stueplan, hvor der er plads til at hænge jakkerne og stille skoene, før I bevæger jer videre ind i resten af etagen. Den udgøres af et værelse, et disponibelt rum, et badeværelse samt et rummeligt køkken-alrum, der med sikkerhed vil danne samlingspunkt for alle familiens medlemmer til diverse måltider og hyggelige aftener, hvor samtalen går på dagens eller weekendens oplevelser. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til hele to udestuer, der med sine vægge af vinduer formår at forlænge sommersæsonen og giver mulighed for, at I kan sidde trygt og varmt med udsigt til de flotte ydre omgivelser.

Hjemmets førstesal byder hertil på en klassisk værelsesafdeling med tre værelser, hvortil kælderen rummer de mere praktiske rum med vaskemaskine samt et rummeligt badeværelse.

Villaen er opført i 1900 med en klassisk facade af røde mursten, et sort tegltag og hvidrammede dannebrogsvinduer. Grunden omringes af afskærmende hække, og den består desuden af en garage med et dertilhørende skur samt en hyggelig have med både en vest- og sydvendt terrasse, hvorfra I får den fulde udnyttelse af sæsonernes soltimer.

Jeres kommende hjem placerer sig nord for Randers i byen Spentrup, der er præget af en rolig atmosfære omringet af markrige bredder. I byen finder I alle fornødenheder såsom skole, institution og indkøb, der alle kan nås til fods eller med cyklen, så I roligt kan lade bilen stå. Blot få meter fra hjemmet ligger desuden det nærmeste busstoppested med forbindelse til Randers, som rummer både gastronomiske, kulturelle og rekreative tilbud, så det er bare at give sig i kast med at deltage til alskens events.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Stationsvej 1, 8981 Spentrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
172
Grund:
829
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900/1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus