fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Kom med til Frederiks, når vi åbner dørene op for den hyggelige bolig på Risvænget 1. Her kan I se frem til et hus fra 1973 på 135 kvadratmeter med en veldisponeret planløsning samt en stor garage med værksted og skur og derudover en dejlig, lukket have til alle de solrige stunder.

I kommer til at få de perfekte rammer til familielivet med fire gode værelser og en stor stue, der nok skal rumme alle familiemedlemmer. Stuens smarte indretning gør det nemt at arrangere både spiseareal og et blødt møblement nær brændeovnene, imens I får adgang til en skøn sydvestvendt udestue, hvor de mange vinduespartier sørger for masser af sollys. Køkkenet giver jer gode forhold til madlavningen med lyse moduler til forskellig slags opbevaring og en mørk bordplade, der vinkler sig, så I kan sprede jer ud, når der kokkereres. Derudover får I et bryggers, hvorfra I kan træde ind og fralægge jer det beskidte overtøj, imens flisebadeværelset er opført med badekar, toilet, brus og vask.

De gode muligheder fortsætter også udenfor. Her kan I se frem til en stor have, der vinkler sig hele vejen rundt om huset med græsplæne, buske og høje træer, imens en grøn hæk værner om jeres privatliv. Derudover får I en lille indkørsel til bilen, ligesom I kan parkere diverse køretøjer i garagens praktiske areal.

Alt dette tilsættes en dejlig beliggenhed i fredelige omgivelser, hvor markerne strækker sig ud omkring byen. Den rolige beliggenhed betyder dog ikke, at I skal gå ned på tilbud. I får nemlig gåafstand til Dagli’Brugsen og 1,4 kilometer til den lokale skole, imens byen også rummer både svømmeklub, idrætscenter, stadion, bager og pizzarestauranter. Ellers kan I hurtigt hoppe ind i bilen og køre ind til centrum af Viborg på bare 20 minutter.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Risvænget 1, Frederiks, 7470 Karup J
Pris:
850.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
864
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
1.164 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus