fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Oplagt lejlighed til den studerende, unge par eller en der bare elsker central beliggenhed!

Del bolig

Du flytter i første række til Fasanvej St., Nordre Fasanvej og CBS’ campus, Kilen, mens beliggenheden er noget nær det mest perfekte, du overhovedet kan forestille dig, hvis du drømmer andelsboligdrømme på Frederiksberg og gerne vil kunne komme rundt nemt og hurtigt i byen. Selve andelen er beskeden, men mulighedsrig, for du kan både flytte ind alene, med en kæreste eller med en roommate.

Vi skal godt op i højden, hvor hjørnelejligheden tager imod med en planløsning, der ikke bliver mere klassisk. Fordelingsentré, køkken, bad, værelse og stue udgør boligens kvadratmeter, mens lysindfaldet er bedre end normalt, da solen strømmer ind fra tre verdenshjørner. Lejligheden ligger tilmed ganske ugeneret med flere åbne pladser omkring dig og langt til genboerne.

Så er det altså bare om at begynde at indrette dig: Stuen er rummelig nok til både spisebord og sofa, mens du gennem vinduerne kan holde øje med gæster, når de ankommer med metroen. Dit soveværelse er perfekt til både skab og dobbeltseng, og på badeværelset har du pæne fliser, brus, toilet og håndvask. Hele molevitten afrundes af det ældre, men funktionelle køkken, der har en praktisk bordplade i stål, gasblus og et køleskab, der er bredere end de fleste, så du får plads til både fryseretter og masser af grønt.

Du kan se ejendommens store træterrasse, hvis du kaster blikket ud af vinduet, hvilken om sommeren er genstand for hygge og afslapning. Gården har desuden overdækket cykelparkering og masser af krukker, bord- og bænkesæt og træer, og så er den indrammet af hæk, så man ikke forstyrres af forbipasserende.

Når du ikke har mere end 70 meter fra hoveddør til metrostation, indkøb, take away og caféer, må man sige, at du er havnet i et af Frederiksbergs helt særlige smørhuller. Der er faktisk ikke det, du ikke kommer til at have i dit nye nabolag, for om du er til fitness, shopping eller gåture i Frederiksberg Have er alt inden for rækkevidde. Læser du på CBS, skal du ikke engang krydse en vej, før du når Kilen og Solbjerg Plads, mens Den Grønne Sti tager dig fra Frederiksberg mod Nørrebro.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Kilevej 3, 2., 2000 Frederiksberg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
47
Grund:
224
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1884
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus