fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Denne skønne villa, der fra ende til anden fremstår i helt lys og indbydende stand er fuldstændig indflytningsklar. Villaen omkranses af en grøn og overskuelig have og er velplaceret i et trygt og stille villakvarter.

Del bolig


Det er en fornøjelse at byde indenfor i denne skønne villa, der fra ende til anden fremstår i helt lys og indbydende stand. Villaen omkranses af en grøn og overskuelig have og er velplaceret i et trygt og stille villakvarter. Alt i alt, den ideelle bolig til børnefamilien. Velkommen til Kildebanken 3.
 
Villaen er opført i 1981, men er sidenhen renoveret, således boligen i dag fremstår i super indflytningsklar stand med alt, hvad I skal bruge. Hjemmets 116 kvadratmeter er velindrettede og giver jer tre gode værelser, det ene med skabsplads og alle med et flot lysindfald og loftspots. Boligens badeværelse er stort og lækkert samt stilrent med tidløse elementer. Her får I både et pænt vaskemøbel og en rummelig bruseniche.
 
Hertil kommer villaens køkken, der fremstår særdeles flot og moderne med lyse overflader og rigeligt skabsplads. Her er alt i hårde hvidevarer, og den store køkkenø indbyder til lige dele madkunst og samvær. Herfra har I et flot kig til stuen, der rummer god plads til spiseområde og sofagruppe, mens den gennemgående flotte loftshøjde sikrer en god rumfølelse. I forlængelse af stuen har I tilmed et ekstra rum, der kan bruges til alt fra kontor, gæsteværelse eller legerum.
 
Slutteligt giver boligen jer et flot bryggers, der er i stil med resten af huset og byder på gode vaskefaciliteter. En sand hverdagsluksus. Fra bryggerset har I udgang til haven, hvor I finder en skøn græsplæne til leg og afslapning, mens terrassen breder sig langs huset og indbyder til solrige stunder.
 
Villaen rummer også en overdækket carport til familiens bil og cykler og to gange skur, der kan bruges som eksempelvis værksted eller opbevaring.
 
Også beliggenheden er i top, for Herfølge er uden tvivl et skønt sted at have hjemme. I kommer nemlig til at bo i det dejligste, rolige villakvarter, hvor børnene frit kan lege, og I vil straks fornemme, at her er trygt og rart at være. Området byder ydermere på lukkede stisystemer samt skoler og daginstitutioner i nærheden. Og så kan hverdagen glide godt og let med indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, forretninger og spisesteder indenfor nær afstand. I finder nemlig Herfølges bymidte indenfor bare en kilometer, som byder på alt fra svømmehal til bibliotek og togstation. Ja, her mangler I ikke noget, og livet vil let kunne udspille sig. Som prikken over i’et er der omtrent 50 minutter i bil til København.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kildebanken 3, 4681 Herfølge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
116
Grund:
603
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus