fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Nu byder vi velkommen til Grøndalsvej 72. Her kan du se frem til en lys og veldisponeret bolig med optimal pladsudnyttelse, masser af sollys og altan, så du kan sidde med udsigt ud over områdets grønne arealer. Alt dette og så er du blot 12 minutters kørsel fra centrum af Aarhus. Et perfekt tilbud til pendleren eller den studerende.

Boligen åbner sig for dig i fordelingsentréen, der med sin gode pladsudnyttelse sørger for, at du kan fralægge dig sko og overtøj. Videre finder du det lyse køkken, hvor formiddagssolen strømmer ind og oplyser kogepladerne, imens modulerne snildt kan sørge for opbevaringen. Dernæst kan du bevæge dig ind i den velindrettede stue, som har store og vestvendte vinduespartier med kig til den blå himmel og en planløsning, der giver dig plads til både at have sofaarrangement og spiseareal. Til sidst finder du både soveværelse og badeværelse. Sidstnævnte er opført med hvide fliser, badekar, toilet og vask, så du får alt det, du skal bruge. Slutteligt skal vi også nævne at lejligheden ligger på øverste etage og har derfor ingen overbo. Ejendommen står som sidste blok i rækken og har derfor åben og fri udsigt fra stuen og altanen. Derudover befinder lejligheden sig i en tryg og rolig opgang samt er medlem af en velfungerende ejerforening.

En dejlig detalje, som du kan nyde året rundt, er den rummelige altan, der både har overdækning og vinduer, hvor du kan sidde lunt og tørt, og hvis det varme vejr slår til, kan du også sagtens åbne op og få glæde af den friske luft. Derudover er der et kæmpemæssigt grønt areal og bilparkering, som du frit kan bruge.

Viby er en hyggelig by fyldt med muligheder, som byder på alt lige fra forskellige idræt- og fitnesstilbud, Viby Centret, der har butikker og spisesteder samt Viby Torv, der er byens samlingspunkt med restauranter, specialbutikker og takeaway. Derudover kommer til at bo i et naturrigt og roligt kvarter med gåafstand til indkøb og offentlig transport, så du nemt kan tage enten bus eller letbanen og på bare 21 minutter befinde dig inde i Aarhus C.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Grøndalsvej 72, 3. 4., 8260 Viby J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
66
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus