fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Mærk vindens susen og den friske luft, når vi i dag tager til Jerlevvej 28 i Jerlev, ni kilometer sydvest for Vejle. Huset har en god indretning, en meget lys førstesal fra 2007 - 2008, fået skiftet tag i 2003 og ikke mindst en hyggelig have. Kom med og oplev boligen med egne øjne.


Den hvide facade og førstesalens store gavlvindue står som førstehåndsindtrykket, mens en indkørsel leder op mod ejendommens indgangsparti, hvor en stor dobbelt carport med plads til flere biler byder sig til. I forbindelse med carporten findes tre skure til opbevaring af f.eks. cykler eller brænde, og i forlængelse af fliserne folder haven sig ud. Den er grøn og frodig med flere bede, som er nemme at holde, og til ejendommen hører naturligvis flere terrassearealer, hvor familien kan nyde et måtid i det fri. Således er der terrassearealer mod både nord og øst, syd og vest og et lille overdækket areal mod syd og øst, mens det selvfølgelig er muligt at gøre selv udearealet til sit eget, når sommeren kommer, hvis det er en drøm at have f.eks. orangeri eller træterrasse.


Indenfor er huset en fin lille perle, som ikke gør meget væsen ud af sig selv, men ikke desto mindre er helt efter bogen. Stueplan indeholder således et dejligt åbent stuemiljø i forbindelse med det funktionelle køkken, og hele opholdsarealet er prydet med store vinduespartier, så dagslysets indfald er helt i top. Dertil kommer et bryggers med egen indgang, et stort gangareal, badeværelse, udhus og værelse med skab, og på førstesalen findes stue og tre værelser. Gennemgående er huset indrettet med lyse materialer og i fin kvalitet, hvorfor I kan flytte direkte ind. Det er dog også muligt at slippe fantasien løs og nytænke huset, så det passer til netop den nye ejers behov. Her er desuden indlagt fiber, så man sikrer sig en god og stabil forbindelse.


Fra huset har I en overkommelig afstand til alle dagligdagens gøremål. Således er der 650 meter til købmand og en kilometer til børnehave, mens skolebørn skal cykle under fire kilometer for at nå Ødsted Skole, der har klassetrin fra 0.-9. samt SFO. Jerlevs borgere er tæt knyttet sammen af byens gode foreningsliv, mens den smukke natur omkring Vejle Ådal, Grejsdalen og Kongens Kær er fantastiske arealer at udforske med børn, hund eller egne tanker.


Vi glæder os til at se jer på en fremvisning.


Jerlevvej 28, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
193
Grund:
1127
Værelser:
6
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus