fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Her præsenteres en mulighedsrig villa med charme og stort potentiale samt en hyggelig have. Altsammen beliggende på en fredsommelig villavej med velholdte ejendomme og naboer nær. På Birkevej 4 får I lige præcis dét og endda lidt til. Hjertelig velkommen hjem.


Ejendommen fra 1964 står med velpassede, gule mursten og emmer af tidstypiske detaljer, der indbyder til masser af lune stunder. Villaen omkranses af den dejligste have, der giver jer et væld af fin beplantning, buske, bede og træer, og ikke mindst et græsgrønt haveareal, der fremstår privat og ugeneret med en terrasse at nyde solskinsdagene på. Luger I på terrassen og stiller jeres favorithavemøbler og en parasol til skyggestunder, har I straks jeres helt egen udendørs oase.


Fortsætter vi indenfor møder I et solidt hus med originale detaljer og charme, og her kan I med fordel lade fantasien arbejde for jer. Villaen fremstår tryg og hyggelig, men trænger til en kærlig hånd og modernisering ud fra de ønsker og behov, I måtte have og samtidig i tråd med husets karakteristiske detaljer. Så drømmer I om et helt særligt køkken eller endelig at kunne skabe det badeværelse, I længe har haft i tankerne, er der masser af potentiale her.


Villaen består af 126 kvadratmeter og en god planløsning, der er særligt oplagt til børnefamilien, som ønsker plads at udfolde sig på. I får nemlig en rummelig fordelingsgang, fire gode værelser med skabsplads, et badeværelse, køkken og bryggers samt villaens hjerterum, den store stue med udgang til terrassen. Boligen emmer af muligheder og rammen er god, så det er blot op til jer, hvordan jeres kommende drømmehjem skal se ud.


I kommer til at bo på en stille og børnevenlig villavej i et område, hvor I har alle hverdagens fornødenheder nær. Rundt om hjørnet finder I vidtstrakte marker, hvor det er oplagt at gå- eller løbe en tur, og i området finder I tilmed smukke kirker, gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skoler. Og så har I blot 15 minutters bilkørsel, før I møder Vejles storblomstrende by- og kulturliv. Der er desuden i øjeblikket et pågående fjernvarmeprojekt i Lindved. 


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Birkevej 4, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
126
Grund:
826
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus