fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Kunne I tænke jer at bo i den hyggelige by Fløng, på en fredsommelig villavej med en græsgrøn have og i en villa med gode kvadratmeter? Så har vi muligvis fundet boligen til jer, for på Fyrrevang 48 får I det hele og lidt til.

Del bolig

Kunne I tænke jer at bo i den hyggelige by Fløng, på en fredsommelig villavej med en græsgrøn have og i en villa med gode kvadratmeter? Så har vi muligvis fundet boligen til jer, for på Fyrrevang 48 får I det hele og lidt til.

Villaen er fra 1973 og rummer 144 velindrettede kvadratmeter fordelt over en meget anvendelig planløsning, der egner sig særligt godt til både den lille og den store børnefamilie. Huset byder nemlig på hele fire gode værelser med skabsplads, hvoraf det ene er oplagt som kontor. Hertil kommer to flotte badeværelser med både badekar og bruseniche samt et pænt og praktisk gæstetoilet. Også en funktionel entré samt bryggers med mulighed for vaskefaciliteter pryder villaen.

Hjemmets hjerterum, det kombinerede køkken og spisestue i forlængelse af både den hyggelige opholdsstue og udestue, indbyder til masser af gode stunder og rigelig plads at udfolde sig på. Køkkenet fremstår klassisk, lyst og velholdt med gode hårde hvidevarer, og opholdsstuen har pejs som naturligt samlingspunkt. Herfra er der udgang til den lysfyldte udestue, der kan bruges til hvad end I ønsker, og udenfor snor den græsgrønne have sig. I får et solrigt terrasseareal og grønne plæner, der er omkranset af en velpasset hæk, som sørger for privatliv. Hertil hører også en god carport til familiens bil og cykler, et brændeskur og et opmuret skur.

Boligen er beliggende på en stille og fredfyldt villavej, så her har I trygge rammer, som børnene kan vokse op i. Indkøbene kan klares 800 meter fra hjemmet i den lokale Rema 1000, og derudover gemmer byen på dejlige forretninger og spisesteder. I kan trygt sende familiens yngre medlemmer afsted på egen hånd om morgenen, for Fløng Skole ligger kun 950 meter væk og kan nås via de rolige villaveje. Der er naturligvis også daginstitutioner for de yngste, og I Fløng Hallen er der både motion for store og små. I befinder jer altså i et familievenligt område nær alle hverdagens fornødenheder, og tilmed et væld af naturskønne landskaber, såsom grønne Fløngskoven. Og så har I kun 30 minutter i bil til Rådhuspladsen i København.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Fyrrevang 48, 2640 Hedehusene
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
744
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus