fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG GENNEMRENOVERET LEJLIGHED MED ALTAN, ELEVATOR OG EGEN P-PLADS

Del bolig

Lad os byde jer indenfor på en fremvisning af en af Borups Allé 150A's eftertragtede lejligheder et stenkast fra Fuglebakkekvarteret - en 100 kvadratmeter stor bolig, der står snorlige, og som emmer af elegance. Med nøglerne hertil, skal I kort sagt hverken gå på kompromis med boligen eller beliggenheden.

Når I ankommer til adressen, skal I ind gennem porten, og her finder I baghuset, hvor lejligheden ligger i rolige, fredelige og private omgivelser. Bygningen er opført i 1918 og gennemrenoveret i 2012/2013, og som beboer er der brugsret til et grønt gårdmiljø med cykelparkering samt plads til både aktiviteter og afslapning og dertil egen parkeringsplads tilknyttet lejligheden. Ejendommen har tidligere været fabrik, hvilket ses tydeligt på den urbane arkitektur, og som et ekstra plus er der elevator i opgangen og ventilationssystem i lejligheden.

Boligen står helt uden sidestykke - gulve, vægge og lofter er pæne, og dertil kommer det strømlinede interiør, som er med til at skabe en boligoplevelse i særklasse. Samtidig sikrer den høje placering og den frie beliggenhed uden skyggende genboer, at hele hjemmet nyder godt af et sublimt lysindfald. Lejlighedens kvadratmeter er udnyttet til perfektion uden nogen former for spildplads, og planløsningen viser sig først og fremmest med en rummelig entré, der har skabsplads. I forlængelse ligger boligens sydvendte opholdsrum med store vinduespartier og altan; herinde står det praktiske og velovervejede køkken, med alt i integrerede hårde hvidevarer, i åben forbindelse med både spise- og dagligstuen. Hjemmet afrundes med to regulære værelser, der har skabsplads, samt badeværelset, der er perfekt udnyttet og bl.a. har gulvvarme, kombi vaske/tørremaskine, væghængt toilet og separat bruseniche.

I får naturligvis også en eftertragtet beliggenhed på Frederiksberg, som huser alt fra indkøbs- og shoppingmuligheder til hyggelige cafeer og velrenommerede restauranter. Der er gode parkeringsmuligheder i nabolaget, nem adgang til motorvejen samt god offentlig transport med både metro, S-tog og busforbindelser i gåafstand. Og resten af Københavns spændende byliv kan naturligvis også nemt nås på cykel, hvilket må siges at være et stort plus.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Borups Alle 150A, 2. th., 2000 Frederiksberg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
100
Værelser:
3
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1918/2014
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus