fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Nu kan vi udbyde denne dejlige lejlighed beliggende i et rart hjørne af Aarhus. Denne bolig er ganske ideel til både den studerende og singlen eller til parret, der drømmer om en lille, tryg base sammen.

Lejlighedens 34 kvadratmeter er yderst velindrettede og her er plads til det hele og lidt til. Du får en bolig i gennemgående flot stand, der er lige til at flytte ind i, og så emmer lejligheden af varme og behagelig stemning. Her føler man sig hjemme med det samme, her kan den gode tilværelse blot begynde.

I lejlighedens entré får du super praktisk skabsplads, og på højre hånd et badeværelse, der er dejligt rummeligt og i fin, klassisk stand med plads til alt det fornøden. Herfra træder du ind i hjemmets multirum, hvor der på harmonisk vis er blevet plads til det hele. Du kan let indrette dig med både sengeområde, sofagruppe og spiseplads, og det lyse køkken fremstår moderne og velekviperet. Den solfyldte udgang mod altanen drager og her finder du lejlighedens udendørsområde, der har et flot kig mod det græsgrønne gårdmiljø. Indretter du dig med spirende potter, en parasol og bløde altanmønbler, kan dette blive din private oase sommerhalvåret igennem.

Nedenfor ejendommen finder du det velbeplantede gårdareal, der giver mulighed for at nyde eftermiddagskaffen ved et af bordene. Og bevæger du dig lidt videre vil du straks opleve Aarhus’ mange kvaliteter. Ejendommen ligger nemlig på en rolig vej, og herfra har du blot 600 meter til nærmeste dagligvareforretning og masser af muligheder for takeaway lige i nærheden. Aarhus Universitet ligger desuden blot 800 meter fra hjemmet, og for Aarhus’ dejlige by- og kulturmiljø er der blot en slentretur på 1,5 kilometer til centrum. Her finder du et væld af lækre forretninger, spisesteder og grønne byparker, og vil du en frisk tur i vandet, er der under tre kilometer til det populære havnebad. Til Aarhus Station, der let forbinder dig med snart sagt resten af Danmark, har du også knap tre kilometer, og drømmer du om fredfyldt skov og strand skal du blot en tur på cyklen, og så er du ved smukke Marselisborg Strand og Dyrehave. Her mangler du intet.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Tåsingegade 12, 2. 3., 8200 Aarhus N
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
34
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
1.689 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus