fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På et lukket vænge i udbyder vi en ejendom fra 1976, hvor drømmen om hus og have nu kan gå i opfyldelse. I overtager en solid bolig med et et dejligt lysindfald, og selvom alt fungerer fra dag et, har I naturligvis mulighed for at sætte jeres eget præg på indretningen. Boligen er selvfølgelig også opvarmet med billig fjernvarme og der er ligeledes mulighed for at tilslutte brændeovn i stuen.

Den lyse og behagelige vinkelstue vil danne en hyggelig ramme om familiens samvær, og der er både plads til spisestuemøblerne og et dejligt sofahjørne. Rummet giver også adgang til udestuen, der bliver endnu et skønt opholdsrum, hvor I f.eks. kan nyde eftermiddagskaffen med udsigt til haven. Køkkenet er funktionelt med masser af opbevaringsmuligheder, og med en god størrelse så du kan have en spiseplads. Køkkenet liger også lige op til stuen så det er nemt at lave køkken alrum hvis du ønsker det. Stueplan er derudover opført med et stort bryggers, et rummeligt badeværelse med separat brus samt en entré med trappe op til første sal. Her bliver I mødt af en repos med adgang til et gæstetoilet samt tre fine værelser, hvor I fra det ene kan træde ud på en altan.

Haven er overkommelig og består primært af en græsplæne med enkelte buske og bede. På den måde kan I bruge tiden i hinandens selskab, måske med afslapning på terrassen, der er delvist overdækket. Flagstangen gør det muligt at fejre familiens fødselsdage med Dannebrog hejst til vejrs, og dertil finder I en stor garage på grunden med tilhørende værksted.

I vil bo tæt på naturen og kan nemt opsøge Vestre Stigtehave, hvor I udover et dejligt skovområde finder en shelterplads nær kysten. Lohals Nordstrand vil også være et oplagt udflugtsmål, og I det hele taget er Langeland et naturskønt bekendtskab med masser af muligheder, når det kommer til oplevelser i naturen. Havnen i Lohals er også virkelig charmerende. Her finder I en legeplads samt flere restauranter, og mon ikke det også er muligt at købe en is. Når det kommer til hverdagens fornødenheder, er der cirka 6 kilometer til Nordskolen og Børnehuset Nordstjernen mellem Stoense og Snøde, mens indkøbene kan klares allerede efter 180 meter.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Skovvænget 6, Lohals, 5953 Tranekær
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
925
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus