fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På en sidegade til Torvegade, der strækker sig væk fra byens larm og ind mod Christianshavns charmerende kerne, møder vi lejligheden på Prinsessegade på 3. sal, som i nemt kan komme op til via elevatoren. Med en planløsning, der rummer to værelser og en stor stue, og som har udgang til en sydvendt altan, er rammerne perfekte for singler, par, bofæller eller de små familietyper, der har tabt deres hjerter til de brogede brosten og de hyggelige stræder, som kendetegner Christianshavns gamle og stemningsfyldte bymidte.

Lejlighedens planløsning kan foruden stue og værelser også være behjælpelig med et køkken, et badeværelse og en entré, og så er det værd at bemærke lysindfaldet, der er særdeles godt trods beliggenheden midt inde i den tætbefolkede by. Meget af ejendommens originale charme er intakt i selve indretningen med både parketgulve, franske døre, terrazzogulv og god plads til opbevaring, mens køkkenet er opdateret, så det passer til en moderne livsstil. Her er for eksempel plads til et lille spiseafsnit foran vinduet, mens der både er opvaskemaskine og pæne bordplader samt mørke fronter med messingfarvede greb. Samtidig er badeværelset holdt efter den oprindelige tanke, og her er et lækkert indmuret badekar, som skruer op for livsnyderiet.

De to værelser giver muligheder. Om man vil indrette hjemmekontor, musikrum, børneværelse eller noget helt syvogtyvende udover soveværelse, er helt op til den nye ejer, og heldigvis kan det hele lade sig gøre, da stuen snildt kan rumme både sofa og spisebord. Altanen er prikken over i’et, for herfra kan man skimte Voldens grønne trætoppe og Christianshavns farvestrålende facader.

Prinsessegade løber fra Volden og hele vejen op mod Christiania og Holmen som et bindeled mellem Christianshavns grønne åndehuller. Alt imens venter de hyggelige kanaler lige om hjørnet, hvor fortorvscaféerne ligger side om side, og hvor der altid er en bar med gode tilbud, som man kan benytte sig af på en tør fredag. Christianshavn er blevet lidt af et gastronomisk mekka, for at sige det mildt, for spredt ud over bydelen finder man den ene prisbelønnede restaurant efter den anden og har derudover kort til Reffen og Broens Gadekøkken. Indre By ligger lige på den anden side af Knippelsbro, og tager man metroen, når man de resterende brokvarterer på ingen tid.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Prinsessegade 5A, 3. tv., 1422 København K
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1958
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus