fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Nær byens mange tilbud og med gåafstand til Ørestad City ligger den lys og moderne 3 værelses lejlighed, der byder på masser af lysindfald, et stort badeværelse med separat bruseniche og en delevenlig planløsning med to soveværelser. Her møder de rene linjer med en moderne indretning og gode tilvalg hinanden.

Entréen er stor og rummelig, hvilket efterlader jer med en tryg og hjemlig følelse. I køkkenet er stilen gennemført med vægdekoration i Subway-stil og kører det stringente rene udtryk videre med sine hvide elementer, der brydes af sorte greb og ovn i ergonomisk højde.

Der er masser af opbevaringsplads til remedierne, så bordpladen holdes fri til espressomaskinen og til at kreere et udsøgt måltid.

Lejligheden byder på to regulære værelser, og de sidste kvadratmeter udspiller sig i den skønne opholdsstue med plads til at etablere separat spise- og opholds afsnit. Den franske altan i stuen lader jer inviterer sommerbriserne helt ind i det hyggelige opholdsrum.

Der er et skønt, grønt areal til ejendommen, hvor I kan trække ned i de varme måneder og nyde tilværelsen i de hjemlige rammer. Foruden det grønne areal er der gode parkeringsmuligheder i nærområdet og lige foran ejendommen, hvilket gør det nemt at stille bilen efter brug.

Vender I blikket mod omgivelserne, skal I ikke kigge langt for at få øje på naturskønne omgivelser med kanaler, grønne åndehuller og Kalvebod Fælled. Det er dog ikke kun naturen, der bør fremhæves her i Ørestad, da oplevelser ligeledes står i kø; tag eksempelvis til Field's med hoppeland, biograf, restauranter og andre butikker, mens golfentusiasten kan udnytte de gode baner på Royal Golf Center. Der er gode dagligvarebutikker i nærheden, mens der er 550 meter til Bella Center Metro, som hurtigt forbinder jer med resten af København.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Gårdfæstevej 1, 2. tv., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
70
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus