fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT

Del bolig

  Nu kan du overtage nøglerne til denne hyggelige lejlighed, hvor du fra opholdsrummet kan træde direkte ud på et ugeneret havestykke. Kvarteret er fredeligt med nærhed til alt det fornødne, og du har gåafstand til bus og metro, så andre dele af storbyen er inden for rækkevidde. Boligen fremtræder i god stand, og du kan på den måde nemt finde dig til rette og skabe et dejligt hjem. En entré med indbygget skabsplads byder velkommen til lejligheden. Herfra tilgår du et rummeligt badeværelse med separat bruseniche, mens der også er adgang til opholdsrummets lyse og indbydende kvadratmeter. Da det har en anseelig størrelse, får du f.eks. plads til både en soveafdeling og et spisebord, og ved det brede vinduesparti er der udgang til haven. Den funktionelle planløsning afrundes af et tidløst køkken med masser af opbevaring i skuffer og skabe, og madlavningen vil her foregå i nydelige omgivelser. Mulighed for at konvertere til en 2 værelses ved at rykke køkkenet ind i stuen. Udearealet byder på en mindre terrasse, der med et par siddepladser bliver en dejlig plet at slappe af på i sommerhalvåret. En grøn plante kravler op langs muren, hen over terrassedøren og bidrager til en charmerende atmosfære, hvor skuldrene automatisk sænker sig. Lejligheden er en del af en ejendom, der stod færdig i 1971, og du bosætter dig her i et roligt kvarter med mulighed for bilparkering ved vejen. Tag, vinduer, hoveddøre - dele af kloakken samt faldstammer er renoveret i denne ejendom. Med denne beliggenhed vil du være tæt på supermarkedet, der blot er fem minutters gang væk. Det er således nemt at klare dagligdagens indkøb, mens en kort gåtur kan tage dig til Amagerbrogades mange muligheder, når det kommer til butikker, restauranter og takeaway-steder. Bevæger du dig i stedet mod øst, skal du ikke gå mere end et kvarter, før Amager Strandparks mange faciliteter og smukke kulisse kommer dig i møde. Den offentlige transport er også inden for rækkevidde med bus og metro i området, så du hurtigt kan sætte dine ben i et af hovedstadens andre bydele. Der er 5 min. gang til Rema1000 og 10 min. gang til Sundbyvester Plads. Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Kongovej 35A, st.. 14., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
37
Værelser:
1
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Frederik Vixø Brikk Ejendomsmægler

Frederik Vixø

Ledende Salgsspecialist frederik@brikk.dk +45 30144991

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus