fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Velkommen til denne charmerende og velholdte trelængede gård i den gamle bydel af Funder. Huset ligger kun få hundrede meter fra Rema1000, og der er kort afstand til både skole, daginstitutioner og Silkeborg centrum, som kan nås på kun 8 minutter. Med blot 2 km til motorvejen er det også nemt at komme rundt. Men der er også masser af muligheder for at nyde naturen, da skoven ligger kun 5 minutters gang fra huset.

Hovedhuset er løbende moderniseret og byder på et lækker nyt køkken, en stor og lækker gildesal med gulvvarme og en hyggelig brændeovn i den rummelige todelt stue.

Udenfor venter en charmerende gårdsplads og en stor åben have med masser af potentiale for hyggekroge og havearbejde. Der er også et nyt bryggers samt 3 soveværelser, der giver rigeligt med plads til en familie. Og ikke mindst er der en ekstra længe, som er uudnyttet og giver mulighed for endnu mere plads og kreativitet.

Dette er en unik chance for at få en smuk og moderne ejendom i en fantastisk beliggenhed med masser af muligheder både indendørs og udendørs. Kontakt os for en fremvisning!


Drejergårdsvej 1, 8600 Silkeborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
957
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1909/1989
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus