fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Kun 1,5 km fra bymidten skiller ejendommen sig ud med rumudnyttelsen, for det er nemlig ikke en etplansvilla, vi har med at gøre. Ejendommen råder foruden stueplan nemlig over en mindre førstesal delt i to samt en rummelig garage.

Del bolig

Udefra ligner Banely 20 måske det klassiske parcelhus fra 1954, men indenfor er det en helt anden snak: Huset er nemlig opdateret, så de lyse materialer for alvor træder i karakter, mens den gode indretning/planløsning fører mulighederne med sig for både familier, par og singleforældre på boligjagt tæt på centrum af Næstved.

Først og fremmest skiller ejendommen sig ud med rumudnyttelsen, for det er nemlig ikke en etplansvilla, vi har med at gøre. Ejendommen råder foruden stueplan nemlig over en førstesal og en større hems, og dertil kommer en rummelig garage til familiens foretrukne køretøj. Stueplan byder indenfor i en entré, hvorfra både køkken og stue tilgås samt en bryggersafdeling med disponible rum, badeværelse og selvfølgelig bryggers med vaskefaciliteter og skabsplads. Overalt er her lyst og indbydende med store vinduespartier og brændeovn i stuen, som emmer af hygge, og hvor der er særdeles rummeligt til indretning af både sofaområde, spiseafdeling og hyggekroge. Køkkenet er moderne indrettet med grebsfrie fronter og alt i hårde hvidevarer, mens badeværelse har et lækkert badekar og udluftningsvindue.

Fra entreen er der også en trappe til førstesalen der et har en lille repos med adgang til to værelser og et badeværelse med brus. Fra stuen er der adgang til en større hems med skråvindue med udsigt over byens tage.

En indhegnet og nem have skal naturligvis også til for at give villalivet endnu mere herlighedsværdi. Terrassen vender her mod syd og vest og er indrettet i stuens indhak, så der er godt med læ, når man griller i sommermånederne. Alt imens kan ungerne lege på plænen med bold og vandballoner, og ønsker man en mere varieret beplantning, er der masser af mulighed for at udfordre de grønne fingre ved at etablere f.eks. bede eller køkkenhave.

Banely ligger i Holsted i det nordlige Næstved og befinder sig bare 1,5 kilometer fra bymidten. Næstved kan lidt af det hele med både historiske ejendomme og kulturelle arnesteder, mens naturen venter lige i nærheden med Herlufsholmskovene, hvor stierne er oplagte til gå- og løbeture i det fri. Området er særdeles børnevenligt med under en kilometer til Ellebækskolen og snart den nye svømmehal (2024). Kun lidt længere væk er masser af indkøbsmuligheder, apotek og idrætscenter, og for dem der pendler, er der togstation i byen og nem adgang til E47.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning

Banely 20, 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
103
Grund:
658
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1954
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus