fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Velkommen til Randersvej 23, hvor denne nydelige murstensvilla fra 1948 er beliggende på en stor grund. Her er hjemmet for den pladstrængende familie, da villaen spænder over tre etager, inklusiv en funktionel kælder fordelt på 221 kvadratmeter.

Træder I indenfor, finder I en stueetage, der byder på et stort køkken med lyse opbevaringselementer i klassisk stil. Her er der godt med bordplads, alt i hårde hvidevarer og plads til en spiseafdeling, samtidig med at rummet prydes af et behageligt lysindfald. Etagens to stuer er indbydende med naturlige gulve, store vinduespartier og en nydelig pejs på i den ene stue. Derudover får I et gæstetoilet og to værelser, hvoraf det største også byder på eget badeværelse med badekar.

Førstesalen fortsætter den lyse stil, og her er der hele fire gode værelser, således at der er plads til både børneværelser, kontor og eventuelt et hobbyrum. Derudover er der et nydeligt badeværelse. Bevæger I jer ned i kælderetagen, finder I en udgravet etage i niveau med haven, så lysindtaget maksimeres, og I får et funktionelt køkken, et stort badeværelse og rum i boligstandard, der giver jer masser af anvendelsesmuligheder.

Udenfor mødes I af en herlig have i parklignende stil, så I får masser af plads til at udfolde jer, som I ønsker. Den store, sydvendte terrasse lægger op til mange hyggelige stunder, og I kan også glæde jer over den store gårdsplads, hvor der er en dobbelt garage med masser af ekstra plads til opbevaring og træningsfaciliteter. Afslutningsvis er der en tilbygget udestue med plads til spisebord.

Placeringen i Hammershøj giver jer alle nødvendigheder inden for kort afstand. Her er der nemlig både skole, indkøbsmuligheder, stadion, apotek og friluftsbad i byen. Har I behov for mere, går der bus til Randers, som også kan nås på 23 minutter i bil; her finder I alle bekvemmeligheder samt gode kulturtilbud.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Randersvej 23, Hammershøj, 8830 Tjele
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
221
Grund:
3333
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1948/2009
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus