fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN OG GOD PLACERING I NØRRESUNDBY

Del bolig

Drømmer I om den gode tilværelse med nem adgang til naturen, bylivet, motorvejen og meget mere? Så ret blikket mod Strubjerg 24, hvor denne lyse og flot vedligeholdte lejlighed venter på jer.
 
Fra hoveddøren træder I direkte ind i den lange fordelingsgang, hvorfra resten af lejligheden har sit udgangspunkt. Her kan I hænge jakkerne og stille skoene, og I kan sågar gemme praktiske genstande af vejen i det indbyggede skab, således at I får en dejligt uforstyrret hverdag. I får fuld råderet over to værelser, et køkken med bordplads på begge sider, en rummelig stue og et stort badeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter. Den er yderst indretningsvenlig og vil ikke kræve meget, før den føles som hjem; og det lille kontor kan ligeledes indrettes som børneværelse, skulle I være en lille børnefamilie på jagt efter nye græsgange. Stuen kan med sin gode størrelse både rumme spisebord og sofa uden at gå på kompromis med hverken kvadratmeterne eller prakikaliteterne; og det er ligeledes her, I finder udgangen til den store sydvendte altan, hvorfra I er sikret helsdagssol. Den vil særligt i de varmere måneder komme jer til gode, hvor I nemt og bekvemt kan rykke middagsselskabet udenfor.
 
Lejligheden er beliggende i en gedigen ejendom fra 1973, som prydes af gule mursten og hvidrammede vindues- og indgangspartier. Der er mulighed for at parkere både bil og cykel i området efter først til mølle-princippet, samtidig med at en række brede græsarealer inviterer til en rolig stund under solens stråler.
 
Med blot 750 meter til Lindholm Høje og 950 meter til nærmeste supermarked bosætter I jer tæt på naturen og bylivet. Et par kilometer mod syd kommer centrum af Nørresundby, og tager I turen over broen, kan I hurtigt være i Aalborgs sprudlende bymidte; og er I afhængige af bilen for at få hverdagen til at fungere, så ligger motorvejen blot få minutter herfra. Det er alt i alt den perfekte placering.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Strubjerg 24, 1. tv., 9400 Nørresundby
Pris:
1.265.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
81
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1973/1991
Ejerudgift pr. md.
2.879 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus