fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Det er en sand fornøjelse at byde indenfor i denne nydelige villa, der giver jer en lys og moderne base, som let kan danne rammerne om familielivet de næste mange år frem. Villaen har fået skiftet alle vinduer samt døre i 2018, og så er boligen endda beliggende på en hyggelig villavej. Velkommen hjem.


I kommer til at bo i en pæn og velholdt villa fra 1965, der ligger smukt på grunden og er omkranset af grøn beplantning. I tilgår hjemmet via en velanlagt indgang, der lader jer starte i et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsplads. Herfra har I et stort og dejligt alrum, familiens samlingspunkt, hvor både køkken og spiseområde har hjemme. Køkkenet er yderst tidsløst og velekviperet i særdeles god stand og med masser af bord- og gulvplads, hvorfor hele familien let kan samles om madlavningen. Herfra får I et lyst spiseområde og en opholdsstue til det bløde sofamøblement, begge med udgang til husets solrige terrasse. Derudover får I hele fire værelser med skabsplads og lysindfald samt to strømlinede badeværelser i en flot, charmerende stil med rummelig bruseniche og optimale indretningsmuligheder.


Også udearealerne er glimrende, for huset byder på en skøn sydvendt terrasse, således I har solen hele dagen og omme i haven har I spirende græsarealer i flere niveauer, som indbyder til lige dele leg og afslapning. Til huset hører også en god garage.


Alt i alt en super familievilla med nyttige løsninger og en gennemgående smuk og indflytningsklar stand.


Jeres nye beliggenhed er uden tvivl prikken over i’et, for i kommer til at bo i et trygt og fredfyldt kvarter, som selvfølgelig også er børnevenligt. Her er naturen jeres nærmeste nabo, hvorfor dagens gå- eller cykeltur let kan nydes. Hertil kommer at I har alle hverdagens fornødenheder nær og for børnefamilien kan I se frem til både skole, daginstitution og sportsfaciliteter indenfor kort gåafstand. Trænger I til by- og kulturliv flotter Koldings bymidte sig blot to kilometer fra hjemmet. Hvad mere kunne man ønske sig?


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Bjergbyvej 71, Seest, 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
145
Grund:
795
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1965/1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus