fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Ønsker I et hjem, der tager sig charmerende ud på en grøn og naturrig beliggenhed – uden at gå på kompromis med at kunne nå alt til hverdagen – så ser I måske på jeres næste hjem. Lad os dykke ned i, hvorfor Alpedalsvej 15 er et godt bud på jeres næste hjemlige arne.

Selskab, ophold og samvær finder I i rummelige stuearealer, der snor sig fra spiseplads til sofaarrangement. Ja, med en suite om til brændeovnen sørger boligen for at samle familien på tværs af dagen. Endnu bedre bliver det blot, at I er højt hævet for en dejlig udsigt via de gavmilde vinduespartier og terrassedøren, der inviterer ud på den brede balkon. Således kan køkkenets udskejelser medbringes under himmelen i de lune måneder.

Nedenunder venter jer absolut gode, indretningsvenlige rum: alt sammen med en idéel loftshøjde, et skønt lysindfald, praktisk plads med vaskerum og opbevaringsmuligheder. Og lad os runde boligens indre af med en flot sløjfe med det indbydende badeværelse, der gør sig til med en stor bruseniche, hvis fliser komplementerer det ellers helt rene, skarpe udtryk med akustiklofter.

Balkonen er et sprængende punkt på Alpedansvej 15: Forestil jer selv med et kondenserende koldt glas vin i sensommeren. Grunden lægger ligeledes op til udeliv med høje hække, der omslutter den grønne grund. Her er nedgravet trampolin til glæde for arvingerne, her er en lille dam omgivet af træterrasse, her er drivhus til de grønne fingre, og så er her græsplæne til fodboldspilleren. Ja, denne have kan I sætte i spil lige som I ønsker at bruge pausen under solen.

I placerer jer tæt på stor natur. Således behøver I ikke engang trille bilen ud fra carporten for at få gode skridt i benene langs Kolding Å: I kan faktisk nå helt ind til Kolding C via rolige, sikre stisystemer. Ungerne kan cykle til fodbold og til skole på få minutter, og med godt to kilometer ind til Kolding C kan I krydre hverdagen med gågadernes shoppingmuligheder, stemning på de charmerende brostensbelagte pladser, Slotssøen og naturligvis fjorden, der igen binder den store, summende by sammen med den endnu større natur.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Alpedalsvej 15, 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
730
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1952
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus