fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Vi har fået fornøjelsen af at præsentere et rækkehus, der ikke bare er helt indflytningsklart og vedligeholdelsesfrit

Del bolig

Vi har fået fornøjelsen af at præsentere et rækkehus, der ikke bare er helt indflytningsklart og vedligeholdelsesfrit, men som også er enormt charmerende og placerer sig i et strømlinet og hyggeligt kvarter centralt i havnebyen Kalundborg.

Tager I turen mod Sjællands vestligste punkt, vil I støde på en by, der rummer landlig idyl, en rig historie, naturskønne områder og ikke mindst et velfungerende bymiljø med mange forskellige arbejdspladser, skoler og dagtilbud. Med adresse på Birchsgade 20 får I dertil et optimalt udgangspunkt for at nyde gavn af det hele, og med kun 600 meter til centrum, hvor dagligvarebutikker, forskellige restauranter og en hyggelig gågade med detailhandel ligger side om side, kunne I næppe ønske jer en bedre placering. Naturen vil også blive en integreret del af jeres hverdag, hvis I vælger at bosætte jer i Kalundborg. Især er Røsnæs nævneværdig, da halvøen med sine naturfredede områder, klinter og smukke kyststrækning samt naturskole og fyrtårn vil kunne give jer mange timer ude i det fri. Følger I kyststrækningen ind mod byen igen, vil I mødes af det livlige havnemiljø, hvor friskfanget fisk, en kop kaffe eller et lokalt arrangement alt sammen kan nydes.

Nærmere selve huset, vil I kunne glæde jer over stille veje og et roligt beboelseskvarter. Huset toner her flot og velholdt frem i en klassisk skagensgul farve med flotte detaljer, der giver det en helt særlig karakter. I vil derudover kunne glæde jer over, at I får en solrig gårdhave, en stor græsplæne med en velanlagt terrasse og ikke mindst et udhus med to disponible rum samt yderligere to disponible rum i hjemmets kælder.

Det lyse og indbydende hjem åbner op til det store køkken-alrum, der er hjemmets samlingspunkt, som giver familien et skønt sted at mødes både om spisebordet og rundt om fjernsynet. Huset byder derudover på hele fem gode, indretningsvenlige værelser, der alle kan bruges til alt fra børneværelse til træningsrum, og slutteligt vil I finde et pænt og funktionelt badeværelse med separat brus. Hjemmet er gennemgående veldisponeret og holdt i et minimalistisk design med rene linjer og hvides overflader, som de fleste vil kunne finde sig til rette med.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning


Birchsgade 20, 4400 Kalundborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
120
Grund:
519
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1903
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus