fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Centralt i Egtved ligger denne indbydende familievilla, der med alle sine 280 kvartmeter løbende er blevet renoveret gennem årene. Det hele fremstår lyst med charmerende originale detaljer fra kælder til kvist.

Denne skønne villa byder velkommen med en rummelig hall hvorfra der er adgang til kontor, nyere badeværelse, køkken-alrum, spisestue med brændeovn, samt stor dagligstue hvor der er adgang ud til åben sydvestvendt træterrasse. Fra entréen forbindes også husets 1 sal hvor i finder et stort lyst soveværelse, 2 mindre værelser, 1 værelse med tilhørende hems samt et toilet. Endnu mere praktisk bliver det med 2 gode disponible rum i kælderen, 1 viktualierum samt stort vaskerum og værksted med direkte udgang til den knap 1100 kvadratmeter skønne have.

Dette er et glimrende hjem for familien, der ønsker sig plads, både som individ og til at dyrke fællesskabet. Det bliver ikke mere centralt end på Østergade 29, hvor gode stisystemer forbinder byen på kryds og tværs, og med gåafstand til skole, institution, idrætsfaciliteter, indkøb og meget mere tilbyder byen alt hvad man har brug for.

Bliver i trætte af fuglesang og bøgeskov kan Egtveds naturskønne omgivelser skiftes ud med Vejle, Vejen, Billund og Koldings byliv på blot 20 minutter.

Østergade 29, 6040 Egtved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
177
Grund:
1086
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1956
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus