fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Velkommen til Sigkvarteret 24, her ligger en formidable villa, som nu endelig bliver udbudt. Boligen er perfekt til familien, der ønsker sig et hjem med rigeligt plads, skønt design og en attraktiv beliggenhed.

Del bolig

Velkommen til Sigkvarteret 24, her ligger en formidable villa, som nu endelig bliver udbudt. Boligen er perfekt til familien, der ønsker sig et hjem med rigeligt plads, skønt design og en attraktiv beliggenhed.

Indvendigt starter herlighederne i det velplejede hus. Man bydes velkommen af den indbydende entré, hvor der er plads til opbevaring af overtøj. Derfra har man adgang til det store køkkenalrum, selve køkkenelementerne er holdt i en moderne stil, som blander mørke og lyse farver. Køkkenalrummet er i en åben planløsning elegant forbundet, der er adskilt af den fine køkkenø. I den store stuedel får I lys strømmende ind af de gulvlange vinduer, samt rummelighed med plads til spise- og opholdsstuen. Stueetagen byder også på 3 dejlige værelser, hvor det store børneværelse kan omdannes til 2 værelser, samt et fint gæstetoilet og badeværelse. Badeværelset er holdt i en tidløs stil med lyse farver, det har desuden den luksus, at der er badekar og separat brus. På førstesalen findes et dejlige værelse eller multirum.

Ejendommen er opført i 1971, og fremstår velplejet både indvendigt og udvendigt døre og vinduer er nemlig alle er skiftet i 2009. Udvendigt bydes man velkommen af den fine indkørsel, der er indrammet af grønt, og dermed på en elegant måde byder jer velkommen hjem. Indkørslen fører op til den gode carport, der er i forlængelse af garagen. Herfra har man også adgang til den glimrende have. Terrassen ligger i forbindelse med stuen, og den sydvendte terrasse er blandet flise, træ og overdækket. Derudover byder den lukkede have også på et pragtfuldt græsareal, hvor kun fantasien sætter grænsen for anvendelsesmulighederne.

Midt i al denne herlighed må man ej forglemme den attraktive beliggenhed, med en placering på en i et roligt villakvarter, har man her rig mulighed for at nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Samtidigt ligger boligen også bekvemmeligt for den travle familie med børnehave, skole og indkøb 600 meter nede af gaden. Derudover har man ikke mere end 5 kilometer til Herning midtby, og pendler man er der 4 minutter til motorvejen.


Sigkvarteret 24, Snejbjerg, 7400 Herning
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
187
Grund:
868
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus