fbpx
Plantegning Zoom

KOM TIL ÅBENT HUS DEN 29 MARTS FRA KL. 13.30 - EN HELDIG KØBER KAN FÅ 100.000KR. I RABAT PÅ PRISEN - LÆKKER & YDERST VELHOLDT ETPLANS VINKELVILLA MED 6 GODE STORE RUM - MULIGHED FOR OVERTAGELSE AF SÆLGERS LÅN - Grunden ligger højt, 2 meter over normal vandstand

Del bolig

10 minutters kørsel udenfor Vordingborg kan I sætte kursen mod Orehoved Langgade 19. Vi udbyder en stor, vinkelbygget et-plansvilla med masser af plads - både i selve boligen og haven. Her kommer jeres nye hverdag til at udspille sig i starten af Orehoved by; grænsende direkte op til et stort og åbent fællesareal samt stiforbindelse ned til vandet.
 
Virtual Tour: https://content.zigna.dk/websites/virtual-tours/QFLIQHXK/DK208322/ Kysten og vandet kan man gå til, og som et ekstra plus ligger skoven "lige om hjørnet" . Perfekt til pendler der ønsker et stort hus

Orehoved udgør en hyggelig og fredfyldt by, og den ligger lige ved den nye Storstrømsbro. Skolen ligger cirka 4 kilometer væk i Nr. Vedby, toget kører fra både Vordingborg og Nørre Alslev, hvilket er ideelt for pendleren.
Kysten og vandet kan man gå til, og som et ekstra plus ligger skoven "lige om hjørnet" . I bil kan I ligeledes køre til Vordingborg på bare 10 minutter, mens Falsters ‘hovedstad’ Nykøbing F kan nås på 20 minutter og København kan nås på godt en times kørsel. Som et ekstra plus kan børnefamilien glæde sig over, at der er skolebus til Nørre Vedby Skole.

Villaen er som sagt vinkelbygget med facader i kalksandsten og fremstår yderst præsentabel. Taget er med skiftereternit, og der er ligeledes asfalteret indkørsel, der ender i en dobbelt carport - denne er sammenbygget med et stort og to mindre disponible rum og er tilmed isoleret, hvilket må siges at være en stor fordel.
Sælger har brugt det til skur/værksted og ser gerne, at køber overtager materialer, maskiner og håndværktøj m.m. Lokalerne vil være velegnet til nethandel, kontor kan indrettes i det ene lokale.
Haven er hyggelig og solrig, og den er anlagt med god blandet beplantning samt en stor plæne, hvor der er "hul" ind til det store grønne fællesareal med de bedste muligheder for børnene til at boltre sig og med et lille kig til "det blå".

Her er I med andre ord sikret en skøn hverdag & vi glæder os til at fremvise ejendommen.
Send gerne en sms til mægler på 30143251
Orehoved Langgade 19, 4840 Nørre Alslev
Pris:
1.575.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
202
Grund:
1495
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
1.300 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus