fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

I udkanten af Kolding udbyder vi en ejendom, hvor der er blevet benyttet af kvalitetsmaterialer gennem hele huset, såsom glaseret sorte teglsten og centralstøvsuger. Huset er fuldmuret og boligen fremtræder i elegant og indflytningsklar stand med gulvvarme i hele huset, så I nemt kan etablere et dejligt hjem - og fra balkonen er der en skøn udsigt over kvarteret. Desuden har man også mulighed for at kombinere bolig og erhverv i ejendommen.

En lysfyldt entre byder velkommen på fornem vis i underetagen, og herfra kan I besøge et godt bryggers med vaske- og tørrefaciliteter, der for eksempel leder jeg videre hen til et rum, der kan benyttes som klinik. Den velholdt underetage byder også på en stue, et værelse og et badeværelse med separat bruseniche, og dertil finder I to garager, der er en integreret del af bygningen, og et nyere opført redskabsskur i vedligeholdelsesfrie materialer.

En flot vindeltrappen fører op til overetagen i entreen, og I kan glæde jer til et fantastisk stuemiljø, der ligger i åben forbindelse med et køkken-alrum. Her er loftet ført mod kip, og de store vinduespartier lader et smukt lys falde ind i rummet – især karnappen er noget særligt med sin 180 graders udsigt. I får masser af kvadratmeter til møbleringen af en hyggelig stue, der kan indeholde både spisestuemøblerne og sofahjørnet, og køkkenet præsenterer sig flot i et tidløst design med mange kvalitetshvidevarer. Omkring en fordelingsgang er der desuden placeret tre gode værelser, ligesom I kan tilgå et lækkert badeværelse med dobbelt håndvask, badekar og separat bruseniche.

Balkonen slynger sig langs nord- og østsiden af huset, og I kan besøge den ad flere sæt dobbeltdøre fra overetagen. Her kan I nyde tilværelsen i sommermånederne, hvis afslapningen da ikke skal foregå på terrassen, der med sin sydvendte placering ligger godt i forhold til solen. Området er delvist overdækket, så I kan søge lidt skygge i varmen, og der er god plads til både solsengen og havemøblerne, ligesom i med nogle blomsterkrukker kan sætte den rette stemning.

I vil bo tæt på alt, hvad I får brug for i hverdagen af skole og daginstitutioner, og det vil blot tage et par minutter at køre til det nærmeste supermarked. Kolding centrum er blot syv minutter væk i bil, så I hurtigt kan tage del i bylivet, der byder sig til med et rigt forretningsliv, spændende kulturelle tilbud og flere spisesteder. Naturen er ligeledes i nærheden, og I kan gå en lang tur ved Dalby Mølleå, som kan føre jer helt ned til Kolding Amfiscene og Geografisk Have. Fjorden er ligeledes inden for rækkevidde – eksempelvis er der kun to kilometer til Rebæk Strand.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at se jer.

Idyl 16B, Tved, 6000 Kolding
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
159
Grund:
582
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Ejerudgift pr. md.
2.609 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus