fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

I hyggelige Sparkær stik vest for Viborg  finder I nu denne gennemgående pæne villa til salg - rummelig, bekvem og lige til at rykke ind i!

I har at gøre med hele 237 kvadratmeter plus en kælder, hvor stueplan fordeler sig på en entré, en stue, et køkken, et badeværelse og fire værelser. Fra entréen har I adgang til førstesalen, hvor I fra den veloplyste repos får adgang til to værelser og et toilet. Overordnet set kommer I til at bo stort og godt, for hele herligheden er indflytningsklar og lige til at gå til med et flot køkken, der inviterer til madlavning med hele familien, der både kan nydes i køkkenet eller i den store stue - hvis I da ikke går ud på den sydvendte terrasse og lader smagsløgene tage over under den overdækkede terrasse eller med solen direkte i nakken. Værelserne får I med en rummelighed, der er intet mindre end pragtfuld, hvor især det ene værelse ovenpå brillerer med både ovenlys, brændeovn og en sydvendt altan, der lader jer suge hele det frodige vue til jer. Slutteligt byder også badeværelset på ekstra bekvemmelighed, hvor både spabad og brus afslutter hjemmets indre på fornemste vis.

Matriklen ligger nemlig ud til mark og træer så langt øjet rækker, og fra altanen og fra slutningen af grunden kan I få det hele med. Grunden på knap 1200 kvadratmeter byder altså både på et dejligt terrasseareal samt en stor græsplæne med pletvise træer, så udelivet naturligt kan blive en fast del af de lune måneder.

Midt i det naturskønne område med trætoppene dansende foroven og fugle syngende langs vejen ligger den aktive landsby, Sparkær, der er særdeles familievenlig med mennesker i alle aldre. Byen byder på et rigt foreningsliv, hvorfor I kan blive alt fra spejdere og fodboldspillere til at udleve gymnastik- og teaterdrømmen. Desuden tilbyder Sparkær også dagpleje, børnehave, skole, friplejehjem samt en lokal købmand, og der hersker ingen tvivl om, at byen har et stærkt sammenhold. Som et ekstra plus er der blot 12 minutters kørsel fra disse naturskønne omgivelser til Viborg og 20 minutter til Skive, hvorfor bylivet venter lige rundt om hjørnet.

I 2022 kommer der desuden togstation til byen. Dette giver gode muligheder for studerende, eller blot de der ønsker at anvende offentlige transportmidler.

Vi glæder os til at høre fra jer!


Bækkegårdsvej 11, Sparkær, 8800 Viborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
237
Grund:
1197
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1930/1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus