fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG MODERNE BOLIG MED ALTAN OG CENTRAL BELIGGENHED

Del bolig

Velkommen til Parkvej 10, en central og bynær adresse med en behagelig afstand til alle hverdagens fornødenheder. Her får du et attraktivt nærmiljø og så får du ikke mindst en lys og indbydende lejlighed, der prydes af kant og modernitet.

Du kommer til at bo i en klassisk ejendom fra 1964 med grønne plæner til varme sommerdage. Og som et ekstra stort plus tilgår du lejligheden via. en rummelig opgang med plads til opbevaring af sko og overtøj.

Indenfor folder en helt lys og indbydende bolig sig ud i en stand, der gennemgående er moderne og indflytningsklar. Rammerne er lyse og simple, så her kan du sætte dit helt eget indretningsmæssige præg, for basen er god og anvendelig. Du bliver beriget med 68 veldisponerede kvadratmeter, der først og fremmest giver dig en praktisk entré med pæn plads til masser af opbevaring. Fra entréen har du boligens virkelig flotte og moderne badeværelse, der byder på alt hvad du har brug for, inklusive en stor, separat bruseniche.

Dertil kommer lejlighedens to passende værelser, der fremstår indretningsvenlige med mange anvendelsesmuligheder. Uanset om rummene skal benyttes som soveværelse, børneværelse, kontor, hobbyrum eller gæsteværelse vil de stå flotte og lyse.

Sidst, men bestemt ikke mindst har du boligens store, behagelige alrum, der kombinerer opholdsstue med køkken og spiseområde. Køkkenet er tjekket og moderne, holdt i en pæn og simpel stil med gode hårde hvidevarer. Og alrummet byder på god plads til alt, du skal bruge. Den cool vinduesvæg til det ene værelse skaber kant og charme. Fra alrummet har I tilmed udgang til hjemmets altan, der giver jer mulighed for en solrig siddeplads sommeren igennem.

Adressen er velplaceret centralt i Næstved med bare få hundrede meter til Sct. Jørgens Park og butikscentret, hvor diverse indkøbsmuligheder venter jer. Boligen er samtidig tæt på grønne, rolige arealer og kanalen, hvor du kan tage på gå- eller løbeture, når vejret tillader det. Sidst bør det fremhæves, at offentlig transport er lige indenfor rækkevidde – og på en kort cykeltur kommer I til Rådmandshaven, Havnen samt Næstved Station.

Lyder det ikke dejligt? Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Parkvej 10, 7. tv., 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus