fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

INVESTERINGSEJENDOM MED TO SEPARATE BOLIGER

De kvalitetsorienterede og fornuftige investorer bør uden tvivl vende blikket mod Skuderløse Bygade 36 – her udbyder vi nemlig nu en rummelig udlejningsejendom med to separate boliger, som begge fremstår pæne og veldisponerede.

Adressen er hjemsted for en gedigen ejendom opført i 1857, og det ses tydeligt, af der løbende har været fokus på modernisering og vedligeholdelse. De to separate boliger fremstår pæne og klassiske, og de er begge velegnet til en bred målgruppe takket være deres gode, gennemtænkte planløsning – samtidig er der hver sin have til boligen, og der er derfor rig mulighed for, at nyde tilværelsen under åben himmel med nøglerne til et af disse to hjem.

Begge boliger tilgås via den fælles entré, og lad os starte med at tage et kig på boligen, der ligger i 36A. Her byder stueetagen på et fint og funktionelt køkken, der ligger i åben forbindelse med spisestuen og dagligstuen, hvorfra der er udgang til haven. Dertil kommer 1. salen, som byder på hele tre værelser samt et badeværelse med walk-in-closet. 36B byder også en stueetage med et stort køkken-alrum, denne boligs førstesal råder over et badeværelse, to værelser og et disponibelt rum med gode anvendelsesmuligheder.

Ejendommen ligger i Skuderløse; en lille, hyggelig landsby med eget forsamlingshus i kort køreafstand fra både Haslev, Fensmark, Næstved og Ringsted. De omkringliggende byer huser alt, hvad man har brug for i hverdagen, og som et ekstra plus er der nem adgang til motorvejen, hvilket gør beliggenheden pendlervenlig.
Skuderløse Bygade 36A+B, 4690 Haslev
Pris:
2.345.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
240
Grund:
325
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1857/2007
Ejerudgift pr. md.
1.588 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus