fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Velkommen til Pilehøjen 12. Her venter jer en solid murstensvilla fra 1981 som er løbende renoveret. Det giver jer gode rammer om familielivet med plads til både store og små. I får nemlig god plads at sprede jer ud på med en stor stue, ligesom der udendørs venter jer en stor have med plads til leg og boldspil.

I bliver som det første budt velkommen i entréen, der er opført med et praktisk flisegulv. På venstre hånd er gæstetoilettet, et af værelserne og husets badeværelse placeret, imens de tre resterende værelser venter på højre hånd. Lige fremme venter stuen og køkkenet. Her får I et flot, ensartet gulv, sprossede bondehusvinduer og udgang til terrassen. Køkkenet er opført med et klassisk design, hvide moduler, god bordplads og rig mulighed for opbevaring af alle køkkenredskaberne. Endvidere kan I have spisestue i forlængelse, og bryggerset ligger ligeledes tæt på med sine praktiske løsninger og ekstra opbevaringsplads.

Og det er ikke det hele. I får nemlig også carport til bilen, et skur til alle haveredskaberne og et værksted, så der er plads til al hobby-grejet. På vestsiden er der opført en fliseterrasse med plantekasser, tørresnor og en frodig hæk, og ellers finder I resten af havens hyggekroge på syd- og østsiden. Her er der både græsplæne, træterrasse og et stort drivhus, så I kan sidde ude selv i regnvejr. Selve boligen er opført i solide, røde mursten og med valmet tag, som giver det et klassisk udtryk.

Her befinder I jer velplaceret i Ebberup. Byen er styret af et tæt sammenhold og et godt foreningsliv, der har fællesskabet i fokus. I får gåafstand til skole, dagtilbud og vuggestue, der ligger samlet, så små og store kan følges ad. Derudover har I kort afstand til idrætsfaciliteter med Ebberup-Hallen og Stadion, som byder på et væld af forskellige sportstilbud, ligesom byen også har rideklub. Når I vil have mere byliv, skal I blot køre otte minutter for at komme til Assens, der både har et væld af butikker og kulturtilbud.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Pilehøjen 12, 5631 Ebberup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
142
Grund:
785
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus