fbpx
Plantegning Zoom

Unik nyrenoveret bolig udbydes i Bryggergården

Del bolig

Den gamle hovedbygning til Kalundborg Bryggeri er blevet indrettet til 6 nyrenoverede ejerlejligheder og et lille erhvervslejemål. Alle boliger i høj kvalitet. Over 25 år skulle der gå, før der igen kommer liv i den gamle hovedbygning, der hørte til Kalundborg Bryggeri. Ejendommen er som lejlighederne renoveret og i god stand. 
 
Den første lejlighed er solgt.
 
Bryggergården er beliggende helt centralt i Kalundborg - tæt på gågadens mange fristelser og den gamle bydel Højbyen. Planløsningen er fleksibel, og I kan glæde jer til mange kvadratmeter. 
 
Træd ind i denne runmelige lejlighed på 179 kvadratmeter i to niveauer og byder på en imponerende mængde plads til både komfort og funktionalitet. På første etage mødes du af 2 værelser, køkken og et komplet badeværelse med badekar. Trappen fører dig op til anden etage, hvor repos, værelse og den store stue danner hjertet i boligen. Den dobbelt etageindeling giver en fornemmelse af privatliv og gør det muligt at skabe forskellige oaser i hjemmet. 
 
Adressen tilgodeser ethvert behov i hverdagen og i weekenden, for der er blot et par minutters gang til gågaden, hvor by- og handelslivet pulserer. Således har I indkøbsmuligheder, offentlig transport, gode idrætsfaciliteter, spisesteder og specialforretninger lige ud for døren, ligesom der heller ikke er mere end 500 meter til havnen, Møllebakken og Vor Frue Kirke.    
 
Der er gode parkeringsmuligheder i gården og kælderrum til hver lejlighed. Derudover er der en nystiftet ejerforening med vedtægter m.m.   
 
Vi glæder os til at fremvise boligerne.
Kordilgade 83B, 1. tv., 4400 Kalundborg
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
179
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1793/2021
Ejerudgift pr. md.
5.758 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus