fbpx

Hvad koster en boligadvokat i 2022?

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Det at købe bolig kan være en følelsesmæssig rutsjetur; man går fra vildt begejstret til angsten for at blive snydt eller gøre en dårlig handel. Dette er grunden til at størstedelen skaffer sig en boligadvokat, så de er sikre på at handlen går som smurt. De fleste dokumenter i en ejendomshandel er skrevet på et juridisk sprog, som derfor kan være svært at forstå. Boligadvokaten gennemgår hvert enkelt papir i sagen, og gennemgår dermed også alle detaljer med dig, så du ved præcist hvad du går ind til når der skal underskrives. Prisen for en boligadvokat varierer alt efter om du vælger en advokat, der arbejder med faste priser eller pakkeløsninger, eller en advokat som arbejder med timepris. 

Nemadvokat

Nemadvokat er en landsdækkende boligadvokat, og arbejder med køb af hus, lejlighed, sommerhus, byggegrund, projektkøb og forældrekøb. De tilbyder 3 forskellige produkter – den ene til 3.500 kr., som dækker over berigtigelse af bolighandlen som omhandler: udarbejdelse af skøde, tinglysning af skøde, og udarbejdelse af refusionsopgørelse. Den anden til 4.300 kr. dækker over gennemgang af købsaftale, rådgivningsskrivelse, godkendelsesskrivelse, og godkendelse af handlen. Den sidste pakke til 5.000 kr. dækker over alle de førnævnte ydelser, med mere tilføjet. Derudover tilbyder Nemadvokat også prismatch, så hvis man finder en billigere boligadvokat, matcher de prisen. På Trustpilot har Nemadvokat 4.6 stjerner ud af 5, med 909 anmeldelser. 

Boligpartner

Boligpartner er også en landsdækkende boligadvokat, som også tilbyder 3 pakker. Den første til 3.495 kr. som dækker over: indhentning af oplysninger til skøde, udarbejdelsen af skøde, tinglysning af skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelse, og frigivelse af købesum. Den anden til 3.995 kr. dækker over: gennemgang af købsaftalen, telefonmøde om ejendomshandlens juridiske indhold, udarbejdelse af godkendelsesskrivelsen, dialog med handlens parter om godkendelse af handlen, og godkendelse af handlen i helhed. Den sidste pakke til 5.995 kr. dækker over alle de førnævnte ydelser, med mere tilføjet. På Trustpilot har Boligpartner 5 stjerner ud af 5, med 480 anmeldelser. 

Knudsgaard Advokater

Knudsgaard Advokater tilbyder 3 pakker. Den første til 2.000 kr. dækker over udarbejdelse af skøde og tinglysning af skøde. Den anden til 3.500 kr. dækker over de 2 førnævnte ydelser og gennemgang af refusionsopgørelsen. Den tredje til 5.500 kr. dækker over gennemgang af købsaftalen, rådgivning, dialog med bank og mægler, eventuelle kontraktforhandlinger med mægler/sælger, frigivelse af købesum, og de førnævnte ydelser. På Trustpilot har Knudsgaard Advokater 4.7 stjerner ud af 5, med 64 anmeldelser.

Boligadvokat24

Boligadvokat24 tilbyder 3 pakker. Den lille pakke til 2.500 kr., som dækker over udarbejdelse af skøde og tinglysning af skøde. Mellem-pakken til 3.924 kr., som dækker over udarbejdelse af refusionsopgørelse, berigtigelse af handlen, og de førnævnte ydelser. Den fulde pakke til 6.950 kr. dækker over alle de førnævnte ydelser, og mere tilføjet. På Trustpilot har Boligadvokat24 modtaget 3.9 stjerner ud af 5, med 806 anmeldelser.

Hviid Bolig Advokater

Denne boligadvokat tilbyder ikke forskellige pakker, men sætter derimod en fastpris på baggrund af den boligtype man står med. Køb/salg af villa/lejlighed/andel koster 6.950 kr. Projektkøb af ejerlejlighed koster 8.495 kr. Køb af byggegrund koster 6.950 kr. Og handel uden mægler koster hele 12.500 kr. Uanset hvilken boligtype eller situation man står i, omfatter disse priser fuld rådgivning. På Trustpilot har Hviid Bolig Advokater ingen anmeldelser endnu. 

Sagførerne

Sagførerne tilbyder 4 pakker. Den første til 2.495 kr., som dækker over gennemgang af skøde og tinglysningen. Den anden pakke, som omhandler almindeligt boligkøb, koster 6.950 kr. og dækker gennemgang af købsaftale, telefonmøde, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse og forhandling med sælger/mægler, rådgivning om forsikringer, ekspedition og gennemgang af refusionsopgørelse, og de 2 førnævnte ydelser. Den tredje pakke omhandler projektkøb og koster 8.350 kr. Den dækker over alle ydelserne som nævnt i pakke 2, og gennemgang/behandling af de problemstillinger, der kan opstå med en ikke færdigopført bolig. Den sidste pakke omhandler selvsalg, og koster 9.950 kr. Den dækker over udarbejdelse af købsaftale, indhentelse af bilag, rådgivning om forsikringer, information om ejerskifte til relevante parter, og frigivelse af købesum. På Trustpilot har Sagførerne en rating på 4.8 stjerner ud af 5, med 85 anmeldelser. 

Konklusion

Det kan hermed konkluderes at Nemadvokat er den billigste boligadvokat på markedet. Den fulde pakke kan købes til 5.000 kr. og hvis man finder en billigere boligadvokat, matcher de prisen. Derudover har de en suveræn rating på Trustpilot, og mange års erfaring. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *