fbpx

Og vinderen af Bolig-Superligaen 2018/2019 er…

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

AC Horsens løber overraskende med guldet, FCK taber til Brøndby og Aab, Hobro og Sønderjyske ligger til nedrykning.

Superligasæsonen 2018/19 er lige blevet rundet af og FCK løb med guldet. I forbindelse med Superligaens afslutning har vi undersøgt, hvordan dette års Superliga tabel ville se ud, hvis den blev lavet ud fra prisudviklingen i hver Superligaholds kommune.

Dette fra da sæsonen startede og altså til den sluttede. Resultaterne, af denne Bolig-Superliga, viser at AC Horsens sikkert løber med guldet, at FCK blot ville ende som nummer 7, at sølvvinderne fra FC Midtjylland ville ende som nummer 9 og at Sønderjyske, Hobro og AaB ville indtage de nederste pladser og dermed være i en mindre gunstig position i forhold til nedrykningskampene.

Dette års sikre Bolig-Superliga mester er AC Horsens med en stigning på 13,8% i bolighandelspriser hen over sæsonen. Dette er mere end dobbelt så stor en stigning som OB, der efter en stærk sæson og ender på andenpladsen på en stigning på 6,7%, 3 pladser bedre en i Superligaen.

Grundlægger og Administrerende Direktør af Brikk, Sebastian Beres, forklar nærmere:

”Hvem siger at Superligaen er forudsigelig? AC Horsens som mester var der ikke mange der havde regnet med. Det bliver spændende at se om de også næste Bolig-Superligasæson kan fortsætte deres stærke form og om boligpriserne kan blive ved med at stige i samme fart.
I 71 ud af 98 kommuner er priserne stadig lavere end før finanskrisen. På trods af lavere stigninger i generelle boligpriser det stykke tid, kan vi i nogle af disse kommuner forvente at se 2-cifret stigninger i nogle år, i de kommende år, – som i Horsens i sidste Bolig-Superligasæson.”

Selvom FCK løb med guldet på fodboldbanen, er de Københavnske bolighandelspriser kun steget med 2,6% fra 4.097.296 kr. til 4.207.056 i gennemsnit, i løbet af superliga-sæson 2018/2019. Det giver dem en lunken 7.plads i Bolig-Superligaen, blandt andet bagved ærkerivalerne fra Brøndby, som på 3.pladsen får bronze med en stigning på 5.6% i bolighandelspriserne og som altså rykker 1 plads op i forhold til hvor de endte i Superligaen.

På sidstepladsen i Bolig-Superligaen finder vi Hobro, som kun er rykket en placering længere ned i forhold til Superligaen. Hobro har oplevet en negativ boligpris udviklingen på -7,8% og er gået fra en gennemsnitlig bolighandelspris på 882.672 kr. til en gennemsnitlig bolighandelspris på 818.832 kr. På andensidste pladsen finder vi AaB. Trods deres midter-placering i den rigtige Superligatabel, havner de i den kedelige ende af Superliga Boligtabellen grundet en negativ prisudvikling på – 2,6%, fra 1.618.960 kr. til 1.578.192 kr.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *